Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ribanc vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ribanc vagyok, csak azért mert lehet h szeretem?

Figyelt kérdés

megtaláltam álmaim pasiját!!! kedves, megértő, és tökéletes :) két hete ismerjük egymást és lefeküdtem vele :SS én már nem, de ő szűz volt... nemtudom h mi legyen, elmondtam a legjobb bnőmnek, és azt mondta h ribanc vagyok... szerintetek? pedig én szeretem őt, és nekem ő a tökéletes!!

15/L 18/F

2012. jún. 21. 20:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
de akkor ti most mit akartok? szexet, vagy szeretitek húzni a nőket?? ezt annyira nem értem.... :SS :/
2012. jún. 21. 20:42
 12/20 anonim ***** válasza:
"két hete ismerjük egymást" és arra hivatkozol hogy azért feküdtél le vele mert álmaid pasija... Ennyi idő alatt nem ismerhetted ki a valós személyét. + azért én is 18 vagyok én is szűz mégse feküdtem le az 1 hónapja megismert barátnőmmel aki ráadásul szintén 15. Nem r*banc vagy meg nem is k*rva egyszerűen olyan ostoba mint a lányok 70%-a ebben a korban. Nem bántani akarlak, de értékrendszered a béka segge alatt lehet hogy ezt fogja majd kihasználni. De te tudod ...
2012. jún. 21. 20:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Én 26 évesen sem fekszem le két heti ismeretség után senkivel, főleg nem akkor, ha komoly kapcsolatot szeretnék...
2012. jún. 21. 20:51
 14/20 anonim ***** válasza:

"de akkor ti most mit akartok? szexet, vagy szeretitek húzni a nőket?? ezt annyira nem értem.... :SS :/"

Ha szexet akarok akkor szex mindjárt, de ha vágyok komoly kapcsolatra én akkor olyan nőt választok aki későn adja magát, lehet küzdeni érte, várni rá

2012. jún. 21. 20:54
 15/20 anonim ***** válasza:
hányévesen vesztetted el a szüzességedet?
2012. jún. 21. 21:04
 16/20 anonim ***** válasza:
szerintem meg tipikus buta éretlen ribi vagy, két hete megismertél egy 18 éves fiút és alá is feküdtél,a gyerekszerelem elmúlik a rózsaszínköddel és rájössz mennyire,felelőtlen,naiv,buta pics@ voltál
2012. jún. 21. 21:20
 17/20 A kérdező kommentje:
egyébként 14 évesen vesztettem el, 3 hónap, után de azt már mélységesen megbántam, és félek h ezt is megfogom :'(
2012. jún. 21. 21:26
 18/20 anonim ***** válasza:

"megtaláltam álmaim pasiját!!! ,szeretem őt, és nekem ő a tökéletes!! 15/L "

honnan szülted ezt a baromságot?

2 hét? naná hogy r!banc vagy de nem is akármilyen hanem igazi kis minir!ibi majd 1 hónap aztán megtalálod a következő tökéletest akit 1 hét után lecumizol....

retardált ifjúság....

2012. jún. 21. 22:31
 19/20 anonim ***** válasza:
hát figyuzz. 14 évesen 3 hónap után lefekszel "álmaid pasijával". 15 évesen 2 hét után lefekszel a másik "álmaid pasijával". ő szűz volt. nem fog megmaradni neked sokáig, hacsak nem egy "stréber". aztán jön a köv. "álmaid pasija", 16 évesen, akivel 3 nap után lefekszel. aztán jön a többi, végül egyéjszakás kapcsolatokba bonyolódsz. nem vagy ribanc, hanem az leszel...
2012. jún. 23. 10:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Vegyél vissza kicsit a tempóból, így sok mindent meg fogsz bánni sajnos. Nem hordalak le, mert úgy látszik van eszed, nem úgy mint a többi ilyen korú lánynak, de tény, hogy ez a két hét után lefekszem valakivel mert tökéletes dolog... hát egyértelműen egy baromság. Én két hét után még azt sem tudtam, hogy ki is a barátom igazán, mármint, az elején mindenki megjátssza magát egy kicsit, te is belelátod azt, akit szeretnél később magad mellé, aztán később jönnek a hibái, amit ha el tudsz fogadni, akkor mondhatod, hogy összeilletek. Két hét alatt még mindig az a rózsaszín köd van, ennyi idő alatt nem is igazán vagy szerelmes, hanem az tetszik, hogy van valaki. Főleg így, hogy két hete is ismered csak:/ Ha ismernéd évek óta, akkor még nem mondanám vészesnek, de így elég húzós. Én a helyedben egy ideig hagynám a szex témát, lehet, hogy kisülhet jó is ebből a kapcsolatból, de jóóó ideig inkább nem szexelnék:) mondjuk minimum két hónap, és ha így is megmarad melletted, és később is úgy látod, hogy nagyon passzoltok egymáshoz, akkor már nyugodtan amit csak lehet. De a túlzott ragaszkodással el is lehet rontani az egészet:( Remélem segítettem!

19L

2012. jún. 23. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!