Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ribanc vagyok, csak azért mert lehet h szeretem?
megtaláltam álmaim pasiját!!! kedves, megértő, és tökéletes :) két hete ismerjük egymást és lefeküdtem vele :SS én már nem, de ő szűz volt... nemtudom h mi legyen, elmondtam a legjobb bnőmnek, és azt mondta h ribanc vagyok... szerintetek? pedig én szeretem őt, és nekem ő a tökéletes!!
15/L 18/F
"de akkor ti most mit akartok? szexet, vagy szeretitek húzni a nőket?? ezt annyira nem értem.... :SS :/"
Ha szexet akarok akkor szex mindjárt, de ha vágyok komoly kapcsolatra én akkor olyan nőt választok aki későn adja magát, lehet küzdeni érte, várni rá
"megtaláltam álmaim pasiját!!! ,szeretem őt, és nekem ő a tökéletes!! 15/L "
honnan szülted ezt a baromságot?
2 hét? naná hogy r!banc vagy de nem is akármilyen hanem igazi kis minir!ibi majd 1 hónap aztán megtalálod a következő tökéletest akit 1 hét után lecumizol....
retardált ifjúság....
Vegyél vissza kicsit a tempóból, így sok mindent meg fogsz bánni sajnos. Nem hordalak le, mert úgy látszik van eszed, nem úgy mint a többi ilyen korú lánynak, de tény, hogy ez a két hét után lefekszem valakivel mert tökéletes dolog... hát egyértelműen egy baromság. Én két hét után még azt sem tudtam, hogy ki is a barátom igazán, mármint, az elején mindenki megjátssza magát egy kicsit, te is belelátod azt, akit szeretnél később magad mellé, aztán később jönnek a hibái, amit ha el tudsz fogadni, akkor mondhatod, hogy összeilletek. Két hét alatt még mindig az a rózsaszín köd van, ennyi idő alatt nem is igazán vagy szerelmes, hanem az tetszik, hogy van valaki. Főleg így, hogy két hete is ismered csak:/ Ha ismernéd évek óta, akkor még nem mondanám vészesnek, de így elég húzós. Én a helyedben egy ideig hagynám a szex témát, lehet, hogy kisülhet jó is ebből a kapcsolatból, de jóóó ideig inkább nem szexelnék:) mondjuk minimum két hónap, és ha így is megmarad melletted, és később is úgy látod, hogy nagyon passzoltok egymáshoz, akkor már nyugodtan amit csak lehet. De a túlzott ragaszkodással el is lehet rontani az egészet:( Remélem segítettem!
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!