Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ribanc vagyok, csak azért mert lehet h szeretem?
megtaláltam álmaim pasiját!!! kedves, megértő, és tökéletes :) két hete ismerjük egymást és lefeküdtem vele :SS én már nem, de ő szűz volt... nemtudom h mi legyen, elmondtam a legjobb bnőmnek, és azt mondta h ribanc vagyok... szerintetek? pedig én szeretem őt, és nekem ő a tökéletes!!
15/L 18/F
Nem vagy egy erkölcsi mintakép, ha ilyen rövid ismeretség után széttárod a csülkeidet.
Másrészről meg a te életed, és olyan döntéseket hozol, amilyeneket akarsz.
De maga a tény, hogy ezt a kérdést föltetted, már sugallja azt, hogy te sem értesz magaddal 100%-osan egyet. (mert ha így lenne, akkor leszarnád, hogy más mit mond)
Nem vagy ribanc, de számomra nem nőies viselkedés ha valaki hamar adja magát, ugyanúgy ahogy ti se tekintetek pasira akinek udvarolni kell.
Szerintem, ha elvárjátok, hogy egy pasi udvaroljon a lánynak mert az a férfias, akkor mi is elvárhatjuk szerintem tőletek, hogy ne adjátok könnyen magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!