Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ribanc vagyok? Én szeretem:S

Ribanc vagyok? Én szeretem:S

Figyelt kérdés

3 éve szakítottunk a volt barátommal, ő már 1 éve más lánnyal van, de én még mindig szeretem. Múlt héten voltunk egy szórakozóhelyen és ittunk. Nem voltunk tiszta K.O-k csak annyira ittunk, hogy jól érezzük magunkat. Elkezdtünk beszélgetni a régi időkről, aztán megcsókolt. Én akkor kérdeztem, hogy mi van a barátnőjével, de ő azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. Tudom, le kellett volna állítanom, de olyan jó volt vele megint. Időközben még iszogattunk, végül fölmentünk hozzá, mert a közelben lakott és végül lefeküdtem vele. Ez számomra azért gáz, mert nekem ez volt az első és én eddig büszke is voltam rá, hogy nem adtam csak úgy oda magam akárkinek. Lényeg a lényeg, azóta nem beszéltünk, de én is és az ismerőseim is látták a barátnőjével együtt az utcán. Elvileg tök jól megvannak, gondolom nem mondta el neki. Most tök szarul érzem magam és nem értem hogy lehettem ennyire buta:S Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy most mit csináljak, vagy hagyjam annyiban?

18/L

2011. máj. 23. 13:00
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
100%
Ha tényleg veled akarna újból lenni, akkor elmondta volna a barátnőjének az "esetet" h szakítson vele.Ha nem tetted akk hagyd!
2011. máj. 23. 13:02
 2/27 anonim ***** válasza:
39%
3 Éve nem volt szex? Sztem örülj neki h így történt, ha van barátnője akkor most tőle többre nem számíthatsz. 30/F
2011. máj. 23. 13:04
 3/27 Kingaa1 ***** válasza:
69%
szerintem szemet lehet.. bar nem osztanam meg en sem a baratommal, ha felrekefelek... de akkor is a csaj szenved majd...
2011. máj. 23. 13:04
 4/27 anonim ***** válasza:
54%

ez az ő sara

neki van bnője

2011. máj. 23. 13:06
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Mélyen hallgass a dologról, és messzire kerüld el a srácot. Ez hiba volt. Visszacsinálni nem tudod, de folytatása ne legyen. Ha mégis újra összejönnétek, akkor téged csalna meg a mostani lánnyal.
2011. máj. 23. 13:07
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
Azért egy jó kis szexet ne nevezzünk már hibának.
2011. máj. 23. 13:09
 7/27 A kérdező kommentje:
Oké, én sem akarom elmondani a csajnak, nem akarok itt zűrt.
2011. máj. 23. 13:09
 8/27 A kérdező kommentje:
hát nekem hibának számít, ha csak egy éjszakára kellek neki, főleg így, hogy első volt nekem:S
2011. máj. 23. 13:10
 9/27 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanmár ne parázz. Jó volt?
2011. máj. 23. 13:13
 10/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem emlékszik semmire.

Örülj neki!

:-P

2011. máj. 23. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!