Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ribanc vagyok? Én szeretem:S

Ribanc vagyok? Én szeretem:S

Figyelt kérdés

3 éve szakítottunk a volt barátommal, ő már 1 éve más lánnyal van, de én még mindig szeretem. Múlt héten voltunk egy szórakozóhelyen és ittunk. Nem voltunk tiszta K.O-k csak annyira ittunk, hogy jól érezzük magunkat. Elkezdtünk beszélgetni a régi időkről, aztán megcsókolt. Én akkor kérdeztem, hogy mi van a barátnőjével, de ő azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. Tudom, le kellett volna állítanom, de olyan jó volt vele megint. Időközben még iszogattunk, végül fölmentünk hozzá, mert a közelben lakott és végül lefeküdtem vele. Ez számomra azért gáz, mert nekem ez volt az első és én eddig büszke is voltam rá, hogy nem adtam csak úgy oda magam akárkinek. Lényeg a lényeg, azóta nem beszéltünk, de én is és az ismerőseim is látták a barátnőjével együtt az utcán. Elvileg tök jól megvannak, gondolom nem mondta el neki. Most tök szarul érzem magam és nem értem hogy lehettem ennyire buta:S Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy most mit csináljak, vagy hagyjam annyiban?

18/L

2011. máj. 23. 13:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Olyan jó hogy azon problémáztok hogy szexeltetek a hétvégén.
2011. máj. 24. 07:59
 22/27 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán ne sajnáld, legalább olyan pasival történt az első aki tetszik neked. Szerintem figyelmeztesd a barátnőjét, hogy milyen ember, nehogy ő is szendvedjen, és így még a pasival is kib@szhatsz. A srácnak meg mond meg, hogy neked már csak erre volt jó... És egyáltalán ne gondold hibának. Éld az életed..:)

19/L

2011. máj. 24. 14:01
 23/27 anonim válasza:

szerintem mond el a csajnak mert képzeld magad a helyébe!

te is tudni akarnád ez.

meg ez elég bunkoság volt a srác-nál öszintén csak meg akart téged még1szer dugni, mert már nem akar töled semmit :((

szal inkább mond el a csajnak

2011. máj. 24. 18:16
 24/27 anonim válasza:

Szerintem gondold meg, mennyivel lesz neked jobb, ha a csávónak szarabb lesz, vagy ha a csajának lesz szarabb. Ha ezektől jobban fogod érezni magad, akkor köpd be, de ne feledd, ott akkor nagyon is jobban érezted magad, és ő miatta. Ha beköpöd akkor a saját szemedbe is köpsz, hiszen tudtál róla, hogy van barátnője, mégis lefeküdtél vele. Innentől kezdve szó sem lehet arról, hogy áldozat vagy, ezt úgy hívják, hogy bűntárs. Persze a jelenlegi társadalmi normákhoz képest, ha a saját normáidnak megfelelt a tetted, akkor egy szép emlék.

Ennyi

2011. máj. 24. 22:00
 25/27 anonim válasza:

jó de itt nem az a lényeg h menyire vagy hibás és nem is az hogy a csávonak rosz legyen hanem szegény lányt a pasija nem szereti mert megcsalta a volt barátnőjével

és már mien ember az ien? ak mért van vele?

most éljen hazugságba a lány? szerintem mond el neki és neked is jobb lesz és neki is

2011. máj. 24. 23:07
 26/27 anonim ***** válasza:
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRibanc. : D Remélem védekeztetek,ha nem rohadt nagyot fogok röhögni : D
2011. máj. 25. 20:31
 27/27 anonim válasza:
Kedves 23:07es válaszoló, kicsit már letérünk a kérdésről, de a Szeretet fogalmát mindenki úgy értelmezi, ahogy ő akarja. Minden csak felfogás kérdése, az az ember nem a szex miatt van a mostani barátnőjével, mivel azt máshol is megkapja, mint látjuk meg is kapta. De a szexen kívül ezernyi más ok miatt is maradhat vele együtt. Persze, ezek lehetnek teljesen mellékesek, ha már a szexet mással is "műveli". De a szex nem = a Szeretettel. Tehát, ha mással szexelsz, akkor egyből mást is szeretsz vagy legalábbis engem már nem? Ez nem igaz. Ha valakit nem szeretek akkor azt nem megcsalom, és titkolom, hanem ellehetetlenítem azt, hogy a továbbiakban velem maradjon.
2011. máj. 25. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!