Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ribanc vagyok? Én szeretem:S

Ribanc vagyok? Én szeretem:S

Figyelt kérdés

3 éve szakítottunk a volt barátommal, ő már 1 éve más lánnyal van, de én még mindig szeretem. Múlt héten voltunk egy szórakozóhelyen és ittunk. Nem voltunk tiszta K.O-k csak annyira ittunk, hogy jól érezzük magunkat. Elkezdtünk beszélgetni a régi időkről, aztán megcsókolt. Én akkor kérdeztem, hogy mi van a barátnőjével, de ő azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. Tudom, le kellett volna állítanom, de olyan jó volt vele megint. Időközben még iszogattunk, végül fölmentünk hozzá, mert a közelben lakott és végül lefeküdtem vele. Ez számomra azért gáz, mert nekem ez volt az első és én eddig büszke is voltam rá, hogy nem adtam csak úgy oda magam akárkinek. Lényeg a lényeg, azóta nem beszéltünk, de én is és az ismerőseim is látták a barátnőjével együtt az utcán. Elvileg tök jól megvannak, gondolom nem mondta el neki. Most tök szarul érzem magam és nem értem hogy lehettem ennyire buta:S Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy most mit csináljak, vagy hagyjam annyiban?

18/L

2011. máj. 23. 13:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Nem te vagy a Rbanc hanem az expasid :D
2011. máj. 23. 13:17
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

az a csávó egy nyomorék féreg, sajnálom a barátnőjét

21F

2011. máj. 23. 13:17
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
irgum burgum a szex rossz éééértem?
2011. máj. 23. 13:24
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
ez kamukérdés? 3évig nem volt szex?:D ezt tuti nem veszembe bocs....
2011. máj. 23. 13:29
 15/27 A kérdező kommentje:
ezt tök nem értem:S Nekem persze, hogy nem volt szex, mivel szűz voltam. Ő meg gondolom szexelt a barátnőjével közben.
2011. máj. 23. 14:17
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezen már nem tudsz változtatni, hibát követtél el, tanulj belőle, az ügyet meg próbáld elfelejteni, ezt a pasit meg hagyd és kerüld.

Az értetlenkedőknek: nem 3 évig jártak, hanem 3 éve szakítottak.

2011. máj. 23. 14:26
 17/27 anonim ***** válasza:
Köpd be a csajának!
2011. máj. 23. 15:01
 18/27 anonim ***** válasza:
Én pontosan ugyanezt csináltam. Csak mi 2 éve szakítottunk, barátnője fél éve van. És nem voltunk részegek..
2011. máj. 23. 16:03
 19/27 anonim ***** válasza:
XD Ezt elkúrtad. Vagy ne gondolj rá, felejtsd el, vagy kötél.
2011. máj. 23. 16:56
 20/27 anonim ***** válasza:
Mondd el a barátnőjének! Ki lesz akadva, de így tisztességes. Az iszogatás nem mentség!
2011. máj. 24. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!