Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állhat hozzám?
Megismertem egy lányt pár hónapja. Gyönyörű, ennek ellenére nincs elszállva magától. Érett gondolkodású. A legelején leszögeztem neki, hogy többet szeretnék tőle, mint barátság. Mondta, hogy ez nem megy. De nem indokolta meg valami jól, és érződött benne némi bizonytalanság, pedig egyébként roppant határozott szokott lenni.
Aztán voltak köztünk (nem emiatt) kisebb-nagyobb viták. Mindig ő keresett meg engem, pedig mondta, hogy ilyet ő nem játszik. Az utóbbi időben egyre kedvesebb, egyre nyitottabb, pedig nála csak a "kivételes személyek" érdemlik ki ezt, a többiekkel tartja a távolságot.
És ami a legfurcsább: újból és újból előjön a kérdéssel, hogy miért pont őt néztem ki. Szépen levezetem, de a végén mindig hozzáteszem, hogy csak 1 mondatot kérek, ha nem érdemes hajtanom magam, és azonnal leállok az ostromlással. De sosem mondja ki, pedig a szájába adom jóformán.
Mit szeretne? Berakott a fiókba, vagy ez már halott ügy? Vagy csak bizonytalan?
Ő maga sem tudja, hogy mit akar.
Szerintem még nincs veszve semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!