Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás azért, mert nem igazán akar lejönni hozzám esőbe (kb. fél óra gyaloglás). őrültség?
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 13:54
1/6 anonim válasza:
Butasag, naivitas, nem orultseg...
2/6 anonim válasza:
hat ha ennyit nem tesz meg érted akkor mást hogy fog??
3/6 anonim válasza:
Olyan esőben ami nálunk volt szerdán és csütörtökön én se gyalogolnék fél órát. 5 perc alatt bőrig áztam.
4/6 anonim válasza:
Ugyan már! ha eláll az eső biztos elmegy, én sem áznék el szívesen, vagy nem bírsz ki nélküle pár órával többet?
5/6 anonim válasza:
Mi vagy talán valami királylány? Mér nem te mentél hm?
Ha valami marha nagy bajod volt, haldokoltál épp, v jött a világvége, megértem a szakítást, de egyéb esetben, nyugodtan tedd csak, legalább nem lesz a barátodnak több gondja ilyen buta elkényeztetett libával :/
Aztán jól pofára esel majd mer sose találsz majd olyan férfit, akit kényedre kedvedre ugráltathatsz, hanem majd te fogsz nekik ugrálni, ha ne b.sszanak ki az esőbe...
6/6 anonim válasza:
Szerintem 1,2x el lehet ezt nézni.Ha már sokszor előfordult esetleg énis dobnám.De másiknak igaza van ,teis mehetnél. Szerintem ezt még gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!