Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkitől azt kapom, hogy nem illik hozzám a párom?
Figyelt kérdés
Mindenkitől azt kapom, hogy nem illik hozzám a párom,hogy túl gyerekes hozzám képest pedig nem is ismerik és úgy ítélkeznek róla, rólunk..fél éve vagyunk együtt és lassan már mindent tud rólam és ez viszont is igy van pár ember azt a tanácsot adta, hogy ne foglalkozzak, ezt csak én érezhetem de még is néha kiborító már2012. jún. 14. 20:04
1/5 anonim válasza:
Ismerős szitu... Szépen megmérgez mindenki, és elhiszed. Sajnos ha már sokan mondják egymástól függetlenül, az nem véletlen...
2/5 anonim válasza:
Nekem is sokan mondják, hogy nem illünk össze a párommal. De én leszarom.. annyira nem tud érdekelni. Mi másfél éve vagyunk együtt és boldogok vagyunk. Te is szard le a többieket. Ha te szereted nem számít ki mit gondol:)
3/5 anonim válasza:
Az előző páromra azt mondták, hogy nagyon illik hozzám...1 évig tartott. A mostani kapcsolatom 3 éve tart, pedig a legtöbb ember szerint nem illünk össze...augusztusban lesz az esküvőnk és nagyon boldogok vagyunk együtt. 21/L
4/5 anonim válasza:
Ha ti ketten úgy érzitek,összeilletek,eltelik x év,s még akkor is megmarad az érzés,akkor igen,jól döntöttél,az idő Téged igazol.Addig meg törekedni kell rá,hogy az Élet titeket igazoljon,a külvilággal pedig nem foglalkozni.
5/5 anonim válasza:
Légy erős :). Ne hagyd, hogy mások miatt meginogj, hogy végleg feladd a kapcsolatot, az még úgy se. Jó, ha az embernek véleményt mondanak, de tied az, hogy eldöntsd, mi számodra hasznos, vagy haszontalan tanács. Mert mi van, ha épp neked van igazad, lehet tied lenne a jó döntés. Ne hagyd magad befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!