Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem megalázó, hogy a barátom elöttem csorgatja a nyálát más csjokra?
Figyelt kérdés
Utána meg közli, hogy hú de jó nő és hogy megdugná.(amm és anyukája szerint,ugye nem gondolom, hogy attól, hogy járunk, akkor ő nem nézegethet más csajokat)2009. júl. 6. 16:24
11/13 anonim válasza:
Eleve utálom,ha egy fiú így beszél egy lányról a jelenlétemben,hogy menniyre megd*ugná -.- Irritál ez a stílus..lehet ,hogy prűd vagyok,de a lány helyében sem lenne jó ha így beszélnének rólam...Ilyen gusztustalan stílusban..Főleg ha még az a pasim is -.- Elég bunkó dolog volt tőle,hogy ezt a gondolatát még Veled is megosztotta :/ Tudom,hogy rossz érzés,velem is előfordult már az ilyen.
12/13 anonim válasza:
előző: hát ezt szépen kicenzúráztam :D:D:D::D: Bocsi :)
13/13 anonim válasza:
Mi a gond azzal ha kimondja?A legtöbb pasi nem mondja ki csak gondolja.Legalább ö olyan hogy ami a szívén az a száján.Én is ilyen vagyok mindig öszintén megmondom a frankót.Nem csak egy jó nö van a világon,hanem több millió.És nyilván minden srác beindul a látványtól.Csak ha téged ez sért hogy kimondja öszintén,akkor rúgd ki.22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!