Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szülőket? Megalázó! Mit tettetek volna?
A Lényeg:
Az exbarátom apukájának szülinapja volt, és annyira részeg volt, hogy mi (azaz a barátom meg én) mentünk érte kocsival a munkahelyére. Ott még csak úgy tűnt mintha kicsit be lenne csiccsentve, de az úton hazafelé hányt. Szerintem ez annyira megalázó...! Akkor jártam a volt barátommal 2 hónapja, és a szüleit sem ismertem régebb óta. Azon gondolkodtam, hogy kilépek ebből a kapcsolatból, mert nagyon megalázó volt. Milyen felnőtt az ilyen?! A 23 éves fiát hívja, hogy menjen érte, mert ő részeg... SZUPER CIKI!
Véleményeteket várom.
Nem a szülőkkel jársz, hanem a sráccal. Az apja miatt ne hagyd ott.
Persze, ha a srác is hajlamos az ivászatra, akkor biz felejtős...
Attol hogy az apja ilyen arrol nem a gyerek tehet... ha meg te igy fogod fel akkor gratula... na most meg szakitottál vele mert ugy mondod.. akkor minek kérdezed... :) ha rám halgatsz akkor nem hagyod ott mert ez nem az ő hibája bár ahogy látom nem vagy valami érett gondolkozású...
23F
Nah és akkor mi van!?
Évekkel ezelőtt volt ugyanilyen szitum.
Szólt hogy álljak meg, kijött aminek ki kellett azt kész.
Velem volt az akkori barátnőm, és még 2 haverom. Mindenki nevetett rajta.
Nem lehet hogy egy fap..icsa vagy? De...
Ivott egy felnőtt ember a születésnapján? Húha...
Kicsit túldramatizálod.
Ha alkoholista lenne, akkor tudta volna, hogy hol a határ, tehát nem hányt volna. Valószínűleg nem szokott inni és kicsit sok lett a jóból. Van ilyen.
Nálam nem gáz. Szerintem az apuka jól érezhette magát, és túl jól sikerült a szülinap. Megesik az ilyen.
Egy teljesen normális reakció a srác esetében, hogy ilyenkor ment az apjáért.
Gondold bele magad a helyzetébe, te mit tettél volna? Nem mennél a szüleidért, ha valamelyikőjükkel ez megtörténne? Vagy neked ennyit nem jelentenének a szüleid, akik felneveltek? Na, szerintem ez a szuper ciki...
Egyetértek a többiekkel: éretlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!