Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban megalázó az érzéseimről beszélni?
Figyelt kérdés
Mindig is úgy gondoltam, hogy ha egy fiút eléggé érdeklem majd ő fog közeledni. Tehát ha van egy srác aki kedves és van rá egy csipetnyi esély, hogy tetszem is neki, talán csak egy dolog gátolja akkor el kellene mondanom mit gondolok? Megalázó egy lány számára, ha szerelmet vall egy fiúnak?2011. máj. 11. 21:10
1/11 anonim válasza:
Ugyan fiú vagyok, nem tudok női fejjel gondolkodni de szerintem nem. Szerintem mindkét nem szabadon mondhatja ki az érzéseit, hiszen nincs sehol megtiltva
2/11 anonim válasza:
Bocsi, nem nagyon értettem, amit leírtál, de nem hinném, hogy megalázó lenne, ha szerelmet vallanál. Miért lenne az? Úgy érzed?
3/11 anonim válasza:
Én egyszer mondtam meg egy fiúnak h tetszik... még 14 évesen. És nem lett jó vége. Onnantól a srác került. Szóval szerintem nem túl jó ötlet.
4/11 A kérdező kommentje:
igen, félek arról, hogy vajon mit gondolnak azután. hogy talán szánalmas amit és ahogyan teszek.
2011. máj. 11. 21:19
5/11 anonim válasza:
mivel én normális vagyok, nekem nem lenne megalázó. megértő lennék.
de mivel a világon a többség nem normális, ezért azoknál megalázó. ennyi
6/11 anonim válasza:
Hát nem is tudom, még régen leírtam egy srácnak, fura volt, talán más szemmel néz már rám, gondol rám, persze ha egyáltalán eszébe jutok, de elküldött nem lett belőle semmi, még utána elmondtam egy másiknak, hogy tetszik annak sem lett jó vége. Már nem teszek semmi hasonlót, inkább éreztetem, vagyis éreztetném, de nem mindig van rá lehetőség.:/
21/L
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2011. máj. 11. 21:24
8/11 anonim válasza:
jobb megtenni, és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettük meg. én nagyon sok éve bánom, hogy anno arra vártam, hogy a srác tegye az első lépést. később elmondta, hogy egy hajszál választotta el, hogy megtegye a lépést, de eddigre már késő volt.. ha akkor teszek valamit, akkor összejöhettem volna életem első és legnagyobb szerelmével. nyálasan hangzí, de így volt. iszonyú volt ezt megtudni, inkább hallgatott volna. szóval ha nagyon szereted, vallj, én azt mondom. majd értesíts a részletekről. 21/l
9/11 anonim válasza:
Szerintem direktben ne mondd el neki, de közeledj hozzá, mintegy barátként. Fogod látni, hogy mennyire vevő rád.
10/11 A kérdező kommentje:
az már megvolt, csak az a baj, hogy mivel most érettségizik még a nyáron 1-2x látom, aztán az is lehet, hogy vége.
2011. máj. 11. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!