Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális? De komolyan?
Figyelt kérdés
Barátom fifázik,megkértem,hogy hadd rúgjak öngólt,mert viccesek a kommentárok. Rúgtam,mondom,hogy hadd hallgathassam meg a többit is,erre lebaszott,hogy fejezzem már be,miattam fog veszíteni,mondom ez csak egy játék és fel van háborodva,hogy ez karrier mód még új karit sem tud csinálni és tökre idegbeteg...
Nem azzal értek egyet, hogy idegbeteg legyen valaki. Különben sem verte bele a fejedet a falba. Nem tiszteled az ő egyéniségét, hobbiját. NE mássz bele a magánszférájába. Hagyjál neki saját teret. Nem a kisállatod, ő egy önálló személyiség. És ha rühelli, hogy belekontárkodsz a játékába, akkor te fogod magad és félre vonulsz. Ha te nem tanúsítasz tiszteletet felé, akkor ne várd el ezt tőle sem. Nem minden csak rólad szól, és nem csak akkor van hülyéskedés amikor te úgy érzed. Az IQ-s beszólásod meg nem hat meg. Tőled nem fáj. És amúgy sem valami frappáns, mert 28 pont intelligenciával nem tudnék két összefüggő értelmes magyar mondatot sem leírni. Amiknek én legalább felfogom a tartalmát. Nagyon idegesítő lehetsz, gondolom állandóan röhögcsélsz meg viháncolsz és azt hiszed, hogy szórakoztató vagy az általad vidámnak vélt, mások által egy idő után fárasztóan infantilis, érthetetlen debilnek ható viselkedéseddel. Örülj neki, hogy ilyen béketűrő pasid van, és hogy még elvisel, mert ha valódi idegbeteg lenne, akkor már rég szájon törölt volna. Igaz is, még sosem képelt fel senki? Mert akkor eddig csak birkatürelmű emberekkel találkoztál.
2012. jún. 20. 23:50
22/26 anonim válasza:
28N iszom szavaid. Randiznál egy 36 éves szűz 85-ös Paladinnal?
2012. jún. 20. 23:53
23/26 anonim válasza:
Én se szeretem ha valaki belenyúl a mentésembe mert pofán ba.szom, egyébként neked nincs semmilyen kikapcsolódásod/hobbid? Milyen lenne ha abba bele nyúlnának? Na megyek is sárkányt ölni. FUS RO DAH!!! =DDDDDDDDDDDDDDD
2012. jún. 21. 00:00
24/26 anonim válasza:
én lecsavartalak volna,a fifa és a társai szent és sérthetetlen!!!!!:)
2012. jún. 21. 00:24
25/26 A kérdező kommentje:
21
nagyon jó emberismerő lehetsz,de komolyan..teljesen belelátsz a személyiségembe. fogadjunk még egy szerencsétlen kocka gyerek sem néz rád úgy,mint egy nőre...de mindegy,önigazolásnak megteszi a görcsölésed, amit ide leírtál. szép napot:)
2012. jún. 21. 09:29
26/26 anonim válasza:
Nemtudom miert erzed ugy h nincs jogom "nezegetni" ezt a kategoriat mikor en 16 eves fejjel feltudom fogni hogy miert is ideges a TE pasid.
es igen halalosan komolyan gondoltam :)
+jo lenne ha hanyagolnad ezt a lekezelo irasmodot mert szerintem en normalisan szoltam hozzad .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!