Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális? De komolyan?
Barátom fifázik,megkértem,hogy hadd rúgjak öngólt,mert viccesek a kommentárok. Rúgtam,mondom,hogy hadd hallgathassam meg a többit is,erre lebaszott,hogy fejezzem már be,miattam fog veszíteni,mondom ez csak egy játék és fel van háborodva,hogy ez karrier mód még új karit sem tud csinálni és tökre idegbeteg...
megüssem?
figyelj neki ez a hobbija igy szorakozik es neki ez a buszkeseg h kiprogeti a jatekot.
Kepzeld el ha te mondjuk rajzolni szeretsz elkezdesz egy rajzot ami mondjuk 3 napig tart megrajzolni o meg odamegy es rarajzol egy f.szt mert ugye az nagyon vicces sztem te sem nevetnel rajta.
megmindig 16/L
16L remélem nem gondolod komolyan..
amúgy is 16évesen ne a szex/szerelem kategóriát nézegesd,hanem menj aludni..
Ugye nem azt akarod mondani kedves kérdező, hogy te már betöltötted a 18-at?
Ezt nem akarom elhinni. Bármennyi idős is vagy, az a 16/L sokkal érettebben és okosabban gondolkodik nálad. Maximálisan igaza van, jól érzékeltette a lényeget a rajzos példával.
28/N
Kérdező:
az a baj, hogy kár beléd minden szó, mert böszme vagy, mint a tök.
A játék tényleg fől tüdja cseszni az embert mert kajak beleéli magát hogy az már nem is játék hanem küldetés.. kihívás. Ö győzni akar a gép felett.. és mikor rengetek (játszás)árán beleöli az idelyét akkor úgy főltudja cseszni az embert a sikertelenség hogy rendesen felidegeli rajta magát :D de nem tudom ezt miért ide írtad ki ebbe a kategóriába? Mindenesetre jót nevettem.
De megnyugtatlak a fiúk 70-80% ilyen.. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!