Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, miért jó ha valakinek pasija van?
Ha RENDES pasija van?
- Van kit boldoggá tenni.
- Van, aki boldoggá tegye.
- Felemelô érzés. BOLDOGSÁÁG mindenek felett.
---> van kihez odabújni, van kit megölelni, van kit csókolgatni, van kit szeretni, van kiért izgulni, van kiért aggódni, van kiért sírni, van kit szeretni.
hogy legyen kit lehúzni minden értelemben :S
igen, egy csalódott, megbántott férfi vagyok...
Mert társas lények vagyunk, arra vagyunk kódolva, hogy társat keressünk, akit szerethetünk és ő is szerethet minket.
Miután szakítottak velem, én sem értettem, hogy mire jó a párkapcsolat, ha úgyis vége szakad. Ezért jó darabig még a pasikra sem bírtam ránézni (emiatt sajnos elszalasztottam egy lehetőséget is).
Szóval, ne lovagold bele magad ilyen gondolatokba, mert elszaladnak előtted a kínálkozó lehetőségek és majd megbánod, mint én. :S
Igen, az ember társas lény, felemelő boldogság, ha van akit szeress és ő is szeret téged...
Ja és azért is jó, mert van kivel hancurozni :D
Ha melletted egy férfi... akkor NŐ lehetsz.
37 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!