Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan, miért jó ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, miért jó ha valakinek pasija van?

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
bizonyára egy olyan csaj lehetsz akit átvágtak.sajnálom hogy ilyen mély nyomot hagyott benned. tedd túl magad rajta, és ha sikerült, keress normális pasit. vagy kérdezd meg magadtól ezt a kérdést újra...bocs ha faragatlanul válaszoltam de ez az igazság
2012. jún. 15. 20:31
 2/9 VV Viki ***** válasza:
azért hogy az életét ne egyedül élje le.....hanem családban.....amúgy miért gondolod így h aszabad megkérdeznem....ha gondolod és szeretnéd megosztani írd meg privát üzibe
2012. jún. 15. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha RENDES pasija van?

- Van kit boldoggá tenni.

- Van, aki boldoggá tegye.

- Felemelô érzés. BOLDOGSÁÁG mindenek felett.

---> van kihez odabújni, van kit megölelni, van kit csókolgatni, van kit szeretni, van kiért izgulni, van kiért aggódni, van kiért sírni, van kit szeretni.

2012. jún. 15. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

hogy legyen kit lehúzni minden értelemben :S

igen, egy csalódott, megbántott férfi vagyok...

2012. jún. 15. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert társas lények vagyunk, arra vagyunk kódolva, hogy társat keressünk, akit szerethetünk és ő is szerethet minket.

Miután szakítottak velem, én sem értettem, hogy mire jó a párkapcsolat, ha úgyis vége szakad. Ezért jó darabig még a pasikra sem bírtam ránézni (emiatt sajnos elszalasztottam egy lehetőséget is).

Szóval, ne lovagold bele magad ilyen gondolatokba, mert elszaladnak előtted a kínálkozó lehetőségek és majd megbánod, mint én. :S

2012. jún. 15. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
szar ha egy csajnak pasija van, mert akkor még nem csak meg kell szereznem a csajt, de közben még el is kell basznom a kapcsolatukat h szakitsanak... ez dupla meló. Nem jó. 22F
2012. jún. 15. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert az ember társas lény és szüksége van párra minden téren, még ha sokszor ugy érezzük is hogy megoldunk mindent egyedül és hogy tök jól elvagyunk egy idő után mindeninek bebizonyosodik hogy kell egy társ egy partner az életben
2012. jún. 15. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, az ember társas lény, felemelő boldogság, ha van akit szeress és ő is szeret téged...

Ja és azért is jó, mert van kivel hancurozni :D

2012. jún. 15. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha melletted egy férfi... akkor NŐ lehetsz.

37 / F

2012. jún. 16. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!