Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mikor mosolyogtok rá egy lányra?
Figyelt kérdés
Akár ismeritek a lányt, akár nem. Csak kedvességből, vagy milyen ok(ok)ból?
Bocsi, ha nem érthetően fogalmaztam. Kort is írjatok! Köszi:)
2012. jún. 20. 18:30
11/18 anonim válasza:
19:52!
már bocs de szerintem nem mindenki csak a szex miatt mosolyog egy nőre!
19 éves vagy te sem vagy még nagyon húúde túl mindenen.
Egy olyan nőre is mosolygunk aki nem tetszik, főleg ha bocsánat vagy valami vagy kérsz valamit...
12/18 páff.. válasza:
ma 20:00
az érdekmosolygást vagy a szívből jövő mosolygást sztem bárki megtudja különböztetni, aki szimatikus annak szívből adod... én a szívből jövőről beszéltem :) (39/f) :D
14/18 anonim válasza:
én akkor ha előtte mákostésztát ettem. 16/F
15/18 anonim válasza:
Van egy 16 éves bátyám, jóba vagyunk, nagyon, és ő a jócsajokra szokott mosolyogni, vagy a rondákat kiröhögi xD
16/18 anonim válasza:
hát én alapjában véve mosolygós vagyok, de tök ismeretlenekre nem mosolygok. De ha 2x láttam, akkor már igen.
18/18 anonim válasza:
6-7 válaszolok jokat irtak. én is ilyen vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!