Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti mikor mosolyogtok rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mikor mosolyogtok rá egy lányra?

Figyelt kérdés

Akár ismeritek a lányt, akár nem. Csak kedvességből, vagy milyen ok(ok)ból?

Bocsi, ha nem érthetően fogalmaztam. Kort is írjatok! Köszi:)

2012. jún. 20. 18:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%
Ha mosolyog, akkor visszamosolygok. Egyébként nem sűrűn szoktam használni a pofám, nem áll jól nekem a mosoly.
2012. jún. 20. 18:30
 2/18 A kérdező kommentje:
*Még annyit, hogy ha ez gyakran előfordul, akkor az miért van, mi áll a "háttérben"?
2012. jún. 20. 18:31
 3/18 A kérdező kommentje:
és ha a fiú kezd el mosolyogni a lányra?
2012. jún. 20. 18:31
 4/18 anonim ***** válasza:
64%

1) ha mosolyog: bármilyen ronda, ha mosolyog rám valaki visszamosolygok (ha épp nem vagyok elmerülve gondolataimba vagy épp frusztrált vagyok.)

2) Ha szépnek találom.

3) Ha ismerem anno örülök ha találkozunk.

2012. jún. 20. 18:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha mosolyog a lány, én is mosolygok.

Amúgy meg ha szép vagy néz engem, akkor mosolygok rá.

Néha még rá is kacsintok ;)

22F

2012. jún. 20. 18:33
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez úgy működik, ha tetszik a lány, inkább zavarban vagyok, nem pedig mosolygok.
2012. jún. 20. 18:33
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A lelkiállapotomtól függ!Ha minden oké akkor egy enyhe mosolyt kap tőlem,ha zivatarfelhő lepi el az agyam akkor levegőnek szeretnék nézni mindenkit!
2012. jún. 20. 18:34
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valami vicceset mond.

De ha az a bizonyos lány szép akkor, akármit mond, mindig mosolygok rá, mint egy hülye :)

2012. jún. 20. 18:50
 9/18 ASOT ***** válasza:
90%

van, hogy kedvességből

van, hogy azért mert nagyon csini vagy nagyon szexi

van, hogy azért mert ő is mosolyog

ésss van, hogy azért, hogy ne a tegnapi kenyeret adja

éss van ,m hogy azért hogy az italomba ne köpjön bele és ne hígítsa fel :)

2012. jún. 20. 19:31
 10/18 páff.. ***** válasza:
41%
na elmondok egy naaagy titkot: serdülő kor után minden hímneműt(minden!) a legerősebb ösztön a fajfenttartás mozgatja, lefekvéskor a "lányok" az utolsó gondolat, reggel meg kezdődik előröl, és egész nap csak a puncin pörög az agyunk, ezért mosolyognak rád mert megakarnak kúúrni :), viszont ha "1 húron pendültök" na az a tökéletes párkapcsolat. az igazi férfiak nem azért akarnak minden nőt elkapni mert ez a heppjük, hanem az alfák így keresik az igazit...(röviden,mert erről könyvet tudnék írni :D) (19/f)
2012. jún. 20. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!