Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem tényleg ilyen lányra van szükségem?
Egyáltalán nem a külsőre utazom, de azért szerintem az mindenkinél elvárás, hogy ne hányjon minden alkalommal, mikor meglátja a másikat. Ezek szerint ez a lányok részéről (felém nézve) nem megoldható.
Egyébként eddig mindig kedves, előzékeny és segítőkész voltam. Mit értem el? Barátzónát, remek!
Hát először is fogadd el magadnak amilyen vagy, illetve ha valamit nem szeretsz magadban de tudnál rajta változtatni, akkor változtass.
1.) Kapafog - Csóró vagy, így nyilván a fogász kilőve, ezzel várnod kell
2.) Értelmileg nulla? Költözz be a könyvtárba szabadidődre, talán még valami csajjal is találkozol (persze ennek kicsi az esélye.. :) A lényeg hogy olvass
3.) Érzelmileg sekélyes.... na ez a legnehezebb... majd ha lesz ötletem szólok.
4.) Önző - csak azt mondom amit az Őrtoronyban olvastam fél éve... a maszturbálás önzővé tesz. Próbáld ki. :)
5.) Makacs - egyértelmű, próbálj kompromisszumokra törekedni, hallgasd meg mások véleményét és mérlegeld.
6.) Csóró - Keress munkát. Ha nincs munka, művelj földet. Ápolja a testet és az elmét, közben tudsz hallgatni zenét, nyelvoktató kazettákat, ilyeneket. Én pl. újságot hordok.
Bizony 8-as, abból! De hogy is lenne önbizalmam, ha a visszautasításokból már könyvet tudnék írni?!
(Megjegyzem, ez lehet, hogy nem is lenne rossz ötlet. Na majd...)
Azért mert magasra teszed a lecet. Biztos van olyan lány, aki hasonló, mint te. Pl. lehet csóró és csúnya, de kedves.
Arra nem gondolsz, hogy a nők is magukhoz képest a "legjobb" férfit keresik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!