Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem tényleg ilyen lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem tényleg ilyen lányra van szükségem?

Figyelt kérdés
Akivel eddig beszéltem, azt mondta, hogy biztos azért nincs szerencsém a nőkhöz, mert rossz helyen kopogtatok, és válasszak hasonló kaliberű lányt, mint én vagyok. Szóval akkor legyen ronda, kapafogú, értelmileg nulla és érzelmileg sekélyes, önző, makacs és csóró? De akkor nem fogjuk "szétutálni" egymást? Túl a 20-on egyszerűen nem tudom, hogy milyenné váljak, hogy legalább egyetlen árva nőszemélynek meg tudjak felelni, ha nem is 100%-ban, de legalább elérjek egy bizonyos szintet nála...

2012. máj. 23. 12:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Te komolyan ilyen vagy, amilyennek leírtad a lányt? Akkor rettentő nagy probléma van veled.. De egyébként a hasonló-hasonlónak örül alapon igen, magadhoz hasonlót kell választanod.. Ha másért nem is, de azért, hogy görbe tükröt tartson eléd, és végre meglásd, hogy milyen rém nehéz eset vagy..
2012. máj. 23. 12:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Én ilyennek látom magam és mások is ezeket jelzik vissza.
2012. máj. 23. 12:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen így van ahogyan leírtad. Lehet szép kedves, és értelmesebb barátnőd is. Itt azon múlik hogy mennyire tudsz bevágódni nála, még ha nem is külsőleg de belsőleg mennyire tudod őt magad mellé csábítani. Én sem vagyok egy álompasi van egy kis túlsúlyom ugyan de teszek érte hogy inkább izom legyen. Mégis tudok csajozni. Én minden lánynál bevágódtam mert kedves vagyok és nem olyan kőbunkó mint egyesek persze tisztelet a kivételnek! Van egy szép okos rendes barátnőm szeretjük egymást neki nem külső a lényeg nem szégyenli magát mellettem sem a barátai előtt elvagyunk és imádjuk egymást. Persze nekem is nehezen ment a csajozás de rájöttem jó pár dologra hogy hogyan célszerű próbálkozni és eddig elég szépen alakultak a dolgaim. Szerintem nálad azzal van a gond hogy rosszul próbálkozol és csak a külsőre utazol. Próbálkozz olyan lányoknál is akik nem a legszebbek de van bennük valami azért és persze ne a legrondábbal kezdd. Még fiatal vagy simán megtalálhatod az igazit.
2012. máj. 23. 12:18
 4/13 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem a külsőre utazom, de azért szerintem az mindenkinél elvárás, hogy ne hányjon minden alkalommal, mikor meglátja a másikat. Ezek szerint ez a lányok részéről (felém nézve) nem megoldható.

Egyébként eddig mindig kedves, előzékeny és segítőkész voltam. Mit értem el? Barátzónát, remek!

2012. máj. 23. 12:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Amíg nem szereted magad, más sem fog szeretni.
2012. máj. 23. 12:26
 6/13 A kérdező kommentje:
És hogy szeressem meg magam? Tippek a profiktól? Szerintem a többi, hozzám hasonló srác is szívesen olvasná! ;)
2012. máj. 23. 12:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát először is fogadd el magadnak amilyen vagy, illetve ha valamit nem szeretsz magadban de tudnál rajta változtatni, akkor változtass.

1.) Kapafog - Csóró vagy, így nyilván a fogász kilőve, ezzel várnod kell

2.) Értelmileg nulla? Költözz be a könyvtárba szabadidődre, talán még valami csajjal is találkozol (persze ennek kicsi az esélye.. :) A lényeg hogy olvass

3.) Érzelmileg sekélyes.... na ez a legnehezebb... majd ha lesz ötletem szólok.

4.) Önző - csak azt mondom amit az Őrtoronyban olvastam fél éve... a maszturbálás önzővé tesz. Próbáld ki. :)

5.) Makacs - egyértelmű, próbálj kompromisszumokra törekedni, hallgasd meg mások véleményét és mérlegeld.

6.) Csóró - Keress munkát. Ha nincs munka, művelj földet. Ápolja a testet és az elmét, közben tudsz hallgatni zenét, nyelvoktató kazettákat, ilyeneket. Én pl. újságot hordok.

2012. máj. 23. 12:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Az önbizalom vonzza a nőket. És pont ebből van hiányod. Pech.
2012. máj. 23. 12:40
 9/13 A kérdező kommentje:

Bizony 8-as, abból! De hogy is lenne önbizalmam, ha a visszautasításokból már könyvet tudnék írni?!

(Megjegyzem, ez lehet, hogy nem is lenne rossz ötlet. Na majd...)

2012. máj. 23. 12:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért mert magasra teszed a lecet. Biztos van olyan lány, aki hasonló, mint te. Pl. lehet csóró és csúnya, de kedves.

Arra nem gondolsz, hogy a nők is magukhoz képest a "legjobb" férfit keresik?

2012. máj. 23. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!