Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja sok fiú elfogadni, hogy a nők nem akarnak összejönni olyannal, aki nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Pl. ha nem tetszik külsőre, vagy ha férfiatlanul viselkedik, pancserkedik....stb.

2012. jún. 20. 17:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Ti tulajdonképpen milyen élethelyzetben való lerázásra gondoltok?
2012. jún. 20. 18:32
 52/61 anonim ***** válasza:
Egyébként nálam sosem alakul ki látásra, kizárólag párbeszéd útján. Hogy mennyi idő alatt, az változó.
2012. jún. 20. 18:33
 53/61 anonim ***** válasza:

49. Akkor te egy jó ember vagy, de hidd el h a legtöbb pasi csak jobban megsértődne, és sajnos mi nem tudjuk kitalálni hogy ki hogy fog reagálni. Annyit tudunk tenni h elmondjuk az igazat. "nem vagy az esetem" "van párom".... stb. Aztán vagy le leszünk bunkózva, vagy nem. Ennyi.

Hál istennek nekem már nincs ilyen problémám. Elég megmutatnom a gyűrűmet :D Na erre nem tudja senki azt mondani h hazudok vagy bunkó vagyok XD

2012. jún. 20. 18:34
 54/61 anonim ***** válasza:
Próbáljátok már ki. Próbáljátok meg megfogalmazni hogy mi nem tetszik valakiben. (és ugye érdemes kerülni a "fogjon meg benne valami" elv alapján a "nem fogott meg benned semmi" szöveget, hanem próbáljátok meg megfogalmazni hogy mi nem tetszik... Bizony, ez az ész, a megfigyelőképesség és az önismeret próbálja. Mutassátok meg hogy milyen csajok vagytok. Pl. ha azt érzitek hogy valaki nem elég határozott, akkor mondjátok meg hogy olyat kerestek aki határozottabb. Kíváncsi vagyok az eredményre. :)
2012. jún. 20. 18:38
 55/61 anonim ***** válasza:
Bárhol. És van akit már egyből elutasítok igen. Mikor nem volt párom akkor is. Aki úgy jön oda h látszik a stílusán, szövegén h mennyire tuskó azzal beszélgetni sem kezdek el.
2012. jún. 20. 18:41
 56/61 anonim ***** válasza:
54. Nem ismered te az ilyen pasikat. Én megmondom szivesen azt is h ez és ez nem tetszik, de hidd el az ilyennek akkor is én lennék a bunkó. De mondom. Hál istennek velem ilyen már nem fog történni. Legalábbis remélem ez a gyűrű már örökre meglesz :D
2012. jún. 20. 18:43
 57/61 anonim ***** válasza:

Ok, én most végiggondolom azokat a pasikat, akiket az elmúlt időszakban visszautasítottam:

1. Kb. a második mondata volt, hogy sz***jam le, ez nálam annyira nem nyerő... Ezt szerintem meg is mondtam neki.

2. Ex. Exszel nem kezdek. Na ezt pl. meg tudtam neki fogalmazni, de szerinte ez nem érv... Van még sok más is, kicsit túl "erőszakosnak" tartom - már úgy értve, hogy hajlamos rám telepedni, meg a társaságomra. Ezt nem mondtam el, de próbáltam finoman éreztetni, hogy nem kéne... végülis nem ez az oka, hogy nem jövök össze vele.

3. Azt se tudom kicsoda, és már ölelget. Nem nyerő. Csak a kezét fejtettem le a vállamról, és odébbálltam, nem gondolom, hogy különösebben magyarázkodnom kellett volna...

4. Túl fiatal hozzám. Ezt megmondtam. Szerinte ez nem akadály... szerintem igen (15 évvel fiatalabb.)

5. Nagyon durván nyomult, nyilvánosan kezdett intim témába, ami engem kínosan érintett. Nem jön be az ilyen. Megmondtam neki.

Egyébként a fentiek közül külsőre sem jön be egyik sem igazán, de ez önmagában még nem akadály, mert nemrégiben egy buliban egy olyan pasi vett le a lábamról, akiről azt hittem, hogy esélye nem lenne... Elég szerencsétlen fazonnak tűnt, de ahogy udvarolt nekem, vááááááá! Nagyon ügyesen csinálta, elolvadtam! :D

2012. jún. 20. 18:47
 58/61 anonim ***** válasza:
Hát akkor sajnos nem tudok normális tanácsod adni. Marad az időgép és a Taigetosz.
2012. jún. 20. 18:50
 59/61 anonim ***** válasza:
Azt el tudják fogadni, hogy ha nem tetszik, de én még ilyet lányok szájából nem hallottam, csak a kertelés megy.
2012. jún. 20. 18:51
 60/61 anonim ***** válasza:
Nekem egyszerű életem van. Nem hajtok senkire, így nem okozok gondot. Esete sem vagyok senkinek így ez is kipipálva.
2012. jún. 20. 19:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!