Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja sok fiú elfogadni, hogy a nők nem akarnak összejönni olyannal, aki nem tetszik nekik?
De én írtam, hogy nem tudom megfogalmazni, mi nem tetszik benne.
Miért, nálatok pasiknál nem úgy van, hogy vagy megvan a vonzalom, vagy nem, és néha nem tudjátok megmagyarázni?
Nekem néha olyan pasi tetszik meg, aki amúgy nem is az esetem, néha meg olyan nem jön be, aki elvben megfelelne az ideálomnak. És nem csak külsőre értem.
Hogy másba vagyok szerelmes, az megint csak hazugság lenne. Főleg mondjuk egy olyan szituban gáz, amikor valakit visszautasítok, és egy óra múlva már mással kavarok, aki viszont bejön. :)
Én annyit szoktam mondani (szituációtól függően), hogy "nem tudok elképzelni köztünk semmit", vagy "nem szeretnék semmit" vagy (ha kifejezetten szexuális célú a nyomulás) "nem akarok veled lefeküdni". Ennél világosabb nem tudok lenni szerintem. Ezzel együtt volt már, hogy attól még barátkoztam tovább az illetővel, ha igényelte, de egyértelműsítve, hogy nem lesz belőle több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!