Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja sok fiú elfogadni, hogy a nők nem akarnak összejönni olyannal, aki nem tetszik nekik?
Figyelt kérdés
Pl. ha nem tetszik külsőre, vagy ha férfiatlanul viselkedik, pancserkedik....stb.2012. jún. 20. 17:26
31/61 anonim válasza:
Jaj, ez a sok pénz meg kigyúrt legyen, ez annyira szánalmas már!
Ki nem állhatom a kigyúrt pasikat, pénzből meg elég egy teljesen átlagos színvonal - jó, túl csóró ne legyen, de engem pl. zavarna, ha egy pasi sokkal jobban állna, mint én.
32/61 anonim válasza:
Nah ja. Én sem csípem a kigyurt pasikat, meg a pénz sem érdekelt soha. Ezt csak a pasik magyarázzák be maguknak meg egymásnak h mert 1-2 nő ilyen, már minden nő ilyen. Arra nem gondolnak h másmilyen nőknél kéne próbálkozni.
33/61 anonim válasza:
Nehezen teszik túl magukat rajta hisz az kiemelkedő érték ha egy nőnek megfelel az adott férfi.Engem folyamatosan érnek rossz tapasztalatok,régen is kaptam elutasításokat,bunkó módon:én erre fel visszatámadtam(ez van),de volt kevés eset amikor megmondták a frankót vagy éreztették velem hogy semmi komoly nem lehet köztünk(ezt elfogadtam,bár fájt nekem)!Bármennyire nehéz volt számomra a felismerés,normális közlésre normálisan reagáltam,a hazugságot viszont nem tudom normálisan kezelni,sem 18 évesen sem most!!! 25F
34/61 anonim válasza:
Nektek nem, de ők nyilvánvalóan olyan csajokat akarnak, akiknek a kigyúrt pénzes pasik kellenek. ;-)
35/61 anonim válasza:
Na épp ezt mondom h az eszükbe sem jut h más csajoknál kéne próbálkozni. a meg ez h egyből rásütik ezt minden nőre. Kicsit idegesítő
36/61 anonim válasza:
Hurrá, akkor minden nő szent, csak a pasik szemetek...
37/61 anonim válasza:
#36-nak még mindig nem esett le a tantusz. :D
38/61 anonim válasza:
nah jah. Ki mondta itt h minden nő szent. Igen vannak pénzéhes ribik de nem mind az. Ahogy pasik közt is vannak tulkok, de nem mind. Tudod az h van 2 szemét ember az nem fogja az egész nemet meghatározni
39/61 anonim válasza:
A # 25-ös válasznál feltett kérdésemre pl. egy pasi sem válaszolt....
40/61 anonim válasza:
#25-re. Mondjátok simán, hogy másba vagytok szerelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!