Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja sok fiú elfogadni, hogy a nők nem akarnak összejönni olyannal, aki nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Pl. ha nem tetszik külsőre, vagy ha férfiatlanul viselkedik, pancserkedik....stb.

2012. jún. 20. 17:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:

Hányszor mondjam el, hogy soha nem hazudtam pasinak, h tetszik, miközben nem úgy van????

Nincs semmiféle ilyen mentalitás.

Annyi, hogy nem azt mondom, hogy "Ne nyomulj már, akadj le rólam a p*csába, te nyomorék", hanem diplomatikusan megmondom, hogy sajnos nem érzem azt, amit kellene, de ebből sokan nem értenek, és jönnek, hogy majd ő megmutatja, meg eléri, h érezzem, és h egyetlen egy randiba egyezzek már bele...stb. -.-

2012. jún. 20. 17:47
 22/61 A kérdező kommentje:

# 19

1-nél több volt. Vagy pontosan mi a kérdés? Hánnyal volt hosszabb kapcsolatom, vagy hány iránt voltak komoly érzéseim?

Amúgy meg milyen dolgokról beszélsz, és kinek kellett volna említenem? Nem értelek...

2012. jún. 20. 17:50
 23/61 anonim ***** válasza:

Mi meg pont ezt nagyarázzuk h bármit és bárhogy mondunk, úgy is a nők a szemetek.

De úgy látom kedves 74% h te nem fogod fel h mi a különbség hazugság és nem szarrá alázás között.

2012. jún. 20. 17:50
 24/61 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon jó, szóval ti mind tökéletes kapcsolatban vagytok, mi viszont akik épp itt vagyunk (legalábbis én) sosem siránkozunk. Akkor legyetek szívesek és ezt a kérdést azoknak tegyétek fel akiket éppen visszautasítotok és utána siránkoznak. Mert most őszintén, honnan a tökömből tudjuk a választ?
2012. jún. 20. 17:51
 25/61 anonim ***** válasza:

Kedves "minden nő szemét hazudós"-ozó pasik!

Akkor most itt a remek alkalom, adjatok nekünk tanácsot!

Mi lenne elfogadható válasz szerintetek olyan esetben, ha nem jön be egy pasi, nem akarunk vele randizni, nem akarjuk, hogy megcsókoljon, hogy ölelgessen, nem akarunk vele lefeküdni sem?

Mi lenne számotokra a nem túl bunkó, de egyértelmű válasz?

2012. jún. 20. 17:54
 26/61 A kérdező kommentje:

Miről beszélsz, 71%-os? XDDD

A kérdés teljesen nyitott, de ha nem tudsz válaszolni rá, akkor nem kötelező beírni, hogy "honnan a tökömből tudjam"..:D

Reméltem, hogy a siránkozók majd tudnak választ adni.:D

2012. jún. 20. 17:55
 27/61 anonim ***** válasza:

Na jó... NE haragudjatok, kicsit felkaptam a vizet, mert

Nekem is a tököm tele van a sok siránkozástól itt is meg úgy általában is. Valami rettenetesen fárasztó. Kiír valaki egy kérdést, mondjuk nektek milyen csaj az esetetek. És minden 2. válasz olyan hogy "hát a kedves aranyos, de nekem nem lesz olyan barátnőm soha, mert csúnya vagyok". Ki a F@szt érdekel?

A másik: Az összes férfi bunkó és csak a szexre hajt, meg nem tisztelnek meg tököm, tudja. Azért beláthatjátok hogy a falnak lehet ezektől menni, meg az összes általánosítós baromságtól. Mostantól csak olyan kérdéseket akarok amire kétféle választ lehet adni: "Igen, terhes vagy", vagy "nem, nem vagy terhes". Nem tudjuk hogy a barátotoknak milyen ajándékot kéne venned. :)

2012. jún. 20. 17:57
 28/61 anonim ***** válasza:
Ja és valakinek a kis, valakinek meg a nagy mell jön be. :)
2012. jún. 20. 17:59
 29/61 anonim ***** válasza:
27. Azért a pasik is ezt nyomják itt. Jaj minden nő szemét meg pénzéhes, miért nem tudok becsajozni.... stb
2012. jún. 20. 18:00
 30/61 anonim ***** válasza:
Hát igen. Az a legrosszabb fajta. Különben is, ott a kezében a megoldás. Legyen sok pénze és gyúrja ki magát. Ennyi. Akkor majd dőlnek a csajok az ágyba. Mit kell ezen filózni?
2012. jún. 20. 18:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!