Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja sok fiú elfogadni, hogy a nők nem akarnak összejönni olyannal, aki nem tetszik nekik?
6
Nem szoktam hazudni. Finoman közlöm hha valaki nem jön be. De tök mindegy h hogyan mondja az ember. Felmegy bennetek a pumpa és már rögtön bunkó meg beképzelt minden nő. Nem hogy értékelnétek h nem kamuszámot adok meg ilyenek.
"Magyarázzátok a bizonyítványt" - miért, a pasik nem?
Szerintem ha valakit le akarunk pattintani, az mindenkinek kínos szitu, pasiknak is, nőknek is.
Én se szeretem, és próbálom korrektül kezelni. Engem is pattintottak már le. A legnormálisabb, ha valaki őszinte, nem vetít, de én meg azt tapasztalom, hogy erre általában a pasik nem képesek.
Vagy nem mondanak semmit, vagy szépítenek, vagy... még számtalan verzió létezik.
Én, ha nem jön be egy pasi, akkor megmondom, hogy nem tudok vele elképzelni többet. Nem indoklom, minek? Nincs meg a kémia - ezen szerintem nincs mit indokolni. Az vagy megvan, vagy nincs, nem lehet túlragozni...
Kedves kérdező. Én speciel sosem szoktam síránkozni ha egy csaj nem jön össze, cserébe elvárnám hogy ne nekem panaszkodjatok arról hogy így szar a párkapcsolatotok, meg úgy kihasználnak titeket a férfiak, meg így csal meg meg úgy nem elégülsz ki tőle az ágyban.
Capisci?
Ti, férfiak pedig mindig pofáztok.:) Ha valaki nem akar megbántani, meg fél a reakciótól, az már hiteget, ezért hazug szemét k*rva, aki pedig határozottan megmondja, hogy NEM, az meg bunkó. :D
De azt persze nem lehet felhozni, hogy a legtöbb pasi idegesítően nyomul még azután is, hogy kulturáltan próbáltuk tudatni vele, hogy nem. Sokan nem értenek a szép szóból.
# 13
Én nem szoktam ilyenekről siránkozni, valamint nem jöv9k össze olyannal, akihez nem vonzódom, és nem lennék képes beleszeretni. Ha pedig szerelmes vagyok, akkor ki is elégülök az ágyban. Ennyi.
Egyetértek a kérdezővel, sok pasi nem ért a NEM-ből és tovább nyomul.
Persze MINDEN nő szemét, aki valaha is visszautasított egy pasit, mert hát mindenkinek jár egy esély, ugye? Na ne már! Aztán meg, ha mondjuk adok esélyt, úgy, hogy tudom, semmi nem jó nem sülne ki belőle, akkor azért leszek szemét...
Bizony. Nekem is volt már dolgom egy két értetlen pasival. Mondtam szépen h bocs nem, mondtam csúnyán, de csak nem hagyott. A vége egy pofon lett mert megfogta a seggem.
Síránkozni meg nem szoktam mert nagyon jól megvagyok a párommal. És ezzel egyébként is inkább annak szólj be akinek azért szar a kapcsolata mert csak a pénzes, meg izomagyú csávók kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!