Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom felszedett kb.15 kilót, és sokkal kevésbé kívánom. Ti is jártatok már így? Hogy vészeltétek át?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, a párom 31F. Amikor összejöttünk, nagyon csinos volt, kb. 83-85 kg, ami pont jó volt a magasságához. de a munkahelyváltás megtette a hatását. Már beszéltünk erről, és megfogadta, hogy el fog járni egy barátjával mozogni, már egyszer el is ment a héten. Nagyon szeretem a páromat, de egyszerűen nem kívánom, mint férfit, neki pedig lennének igényei... Tegnap már azon kaptam magam, hogy egy nagyon jó barátjáról fantáziáltam (aki mellesleg nős, neki a felesége hízott sokat a szülések után). Nem akarom megcsalni a páromat, csak az érdekelne, hogy más is kapta már ilyenen magát? Mert tőlem ez annyira idegen, hogy teljesen felkavartak a gondolataim.

Próbálom segíteni a páromat, nem sütök sütit, max cukormenteset (anyukám cukorbeteg, úgyhogy egyébként se tartunk itthon cukrot), több salátát készítek, kevesebb köretet... De nem élünk együtt, otthon többször eszik, mint nálunk, és az anyukája persze jól főz, de nem épp fogyókúrás ételeket... És párom is hajlamos magának mostanában péksüteményt venni napközben ahelyett, hogy főtt ételt vinne (ez az utóbbi 2 hónapban változott meg, előtte csomagolt magának). Sajnos van néhány gubanc a munkahelyén (pl. ahelyett, hogy vennének fel 2 embert, a belüket is kidolgozzák, persze csak lecseszést kapnak, hogy alacsony a teljesítmény, nincs meg a tervszám, stb.) 1,5 éve ülőmunkát végez, az utóbbi pár hónapban hízott meg. 25N

2012. jún. 19. 14:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
én nem voltam, de sok barátom/barátnőm így fogyott le. a párjuk megjegyezte nekik, hogy jó lenne fogyni és közösen jártak futni meg tornázni+diétáztak. 2-3 hónap múlva meg már egyedül is simán csinálták, szóval életmódot váltottak. igazából nem tudom, miért lenne jó neked, ha odaírná bárki is, hogy volt már hasonló helyzetben. nem hiszem, hogy segíten. a megoldást szerintem leírtuk.
2012. jún. 19. 15:20
 12/28 A kérdező kommentje:
Mivel tudja, hogy atletizáltam, és tisztában van azzal, hogy futottam maratont is, nem lenne valami hiteles, ha előadnám a hattyú halálát 500 méter után. Mivel nem élünk együtt, a csomagolást nem mindig tudom megoldani.
2012. jún. 19. 15:22
 13/28 anonim ***** válasza:
a legnagyobb motiváció egész biztos az lenne,ha megérezné h akár el is veszíthet..ennek a módját kell kitalálni,és megbeszélni,éreztetni vele..kegyetlen dolog,de az igazi motiváció ez.bele kényelmesedett a kapcsolatba,ez a nőkkel is igen gyakran előfordul.. 33f
2012. jún. 19. 15:25
 14/28 A kérdező kommentje:
@13: Ne is mondd, most kezdem megérteni a "disznó" férjeket... :(
2012. jún. 19. 15:28
 15/28 anonim ***** válasza:
hát sztem nem kell előadnod a hattyú halálát, hanem csak lassabban futnod. de mindegy. ha neked ez ilyen fontos egy párkapcsolatban, akkor talán el kellene gondolokoznod, hogy keresel egy olyan férfit, akinek ez szintén nagyon fontos. mert egy párkapcsolat akkor működik jól, ha a nagyon fontos dolgok mindkét félnek nagyon fontosak.
2012. jún. 19. 15:29
 16/28 A kérdező kommentje:
Párom utasította el határozottan, hogy nem akar velem futni, amit meg is értek. (Minek erőltessem?!) Amikor megismerkedtünk, neki is fontos volt a mozgás (ő fiatalon vízilabdázott, később "csak" úszott), de a munkája miatt elhanyagolta magát (másik városba ingázik, kevesebb ideje van, és többet is stresszel). Az pedig, hogy egyből azon töprengjek, hogy 2 év után keressek valaki mást (aki szintén megváltozhat később) szerintem elég nagy hülyeség.
2012. jún. 19. 15:44
 17/28 anonim ***** válasza:
így, hogy neki is fontos a sport, így nyilván nagy hülyeség. de ezt nem írtad le, csak azt, hogy elhízott. azt sem írtad le, hogy ő utasította vissza, hogy együtt mozogjatok. sajnálom, de információhiány miatt értelmeztem félre a helyzeted. ha fontos neki a sport, akkor már csak idő kérdése és megtalálja az egyensúlyt az egészséges élet és az új munkahelye között. te meg csak annyit tudsz tenni, hogy ebben támogatod és vársz. remélhetőleg nem kell sokat, mert a férfiak amúgyis gyorsabban fogynak:)
2012. jún. 19. 15:48
 18/28 anonim ***** válasza:
62%

Igen #13-as ez nagyon igaz,általában a nők kényelmesednek el és híznak,mint a disznó(nem tudok szebben fogalmazni).

Kérdező szerintem mond meg neki kerek perec szépen:,,Drágám sajnos mivel eltunyultál ezért nem tudok veled egy ágyba bújni,és szexelni meg végképp nem,úgyhogy addig légyszíves amíg nem kezdesz magaddal valamit ne kezdeményez,mert nem kívánlak,sajnálom ez van."

Határozott de nem durva,ha kiakad akkor egy gy_kér ne is haragudj,és mint pasi mondom ezt,nekünk is kutya kötelességünk mindig toppon lenni,sőt nekünk kell csak igazán.És ez kamu,hogy sokat dolgozik,én napi 8órát plusz 4-t melózok a bizniszünkben és este későn megyek le edzeni heti 4-szer,nincsenek titkok,csak fel kellene emelni a seggét,és nem a sör után

2012. jún. 19. 15:54
 19/28 anonim ***** válasza:

Ebbe mi volt a baj?Durva,mielőtt nekem esel.

Igen olvass kicsit jobban,a pasik is el tudnak hízni sajnos,mi is dagadtak tudunk lenni.

Ezzel semmi sértőt nem mondtam,amit írtam ez tuti hatásos meg erélyes is,de nem durva és nem gázol a lelkébe a másiknak.Nem értelek most te finoman fogalmaztál őszintén?Ki is idiótázz le kit?Kicsit válogasd meg a szavaidat.

2012. jún. 19. 16:03
 20/28 A kérdező kommentje:
Maradjunk a tárgynál, ha kérhetem. Akinek pedig nem inge, ne vegye magára, kedves 19. válaszadó.
2012. jún. 19. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!