Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom felszedett kb.15 kilót, és sokkal kevésbé kívánom. Ti is jártatok már így? Hogy vészeltétek át?
2 éve vagyunk együtt, a párom 31F. Amikor összejöttünk, nagyon csinos volt, kb. 83-85 kg, ami pont jó volt a magasságához. de a munkahelyváltás megtette a hatását. Már beszéltünk erről, és megfogadta, hogy el fog járni egy barátjával mozogni, már egyszer el is ment a héten. Nagyon szeretem a páromat, de egyszerűen nem kívánom, mint férfit, neki pedig lennének igényei... Tegnap már azon kaptam magam, hogy egy nagyon jó barátjáról fantáziáltam (aki mellesleg nős, neki a felesége hízott sokat a szülések után). Nem akarom megcsalni a páromat, csak az érdekelne, hogy más is kapta már ilyenen magát? Mert tőlem ez annyira idegen, hogy teljesen felkavartak a gondolataim.
Próbálom segíteni a páromat, nem sütök sütit, max cukormenteset (anyukám cukorbeteg, úgyhogy egyébként se tartunk itthon cukrot), több salátát készítek, kevesebb köretet... De nem élünk együtt, otthon többször eszik, mint nálunk, és az anyukája persze jól főz, de nem épp fogyókúrás ételeket... És párom is hajlamos magának mostanában péksüteményt venni napközben ahelyett, hogy főtt ételt vinne (ez az utóbbi 2 hónapban változott meg, előtte csomagolt magának). Sajnos van néhány gubanc a munkahelyén (pl. ahelyett, hogy vennének fel 2 embert, a belüket is kidolgozzák, persze csak lecseszést kapnak, hogy alacsony a teljesítmény, nincs meg a tervszám, stb.) 1,5 éve ülőmunkát végez, az utóbbi pár hónapban hízott meg. 25N
csatlakozom az előttem szólókhoz
Mutasd ki, hogy nem tetszik neked, egy kicsit légy kedvtelenebb.. ha észreveszi majd igyekszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!