Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom felszedett kb.15 kilót, és sokkal kevésbé kívánom. Ti is jártatok már így? Hogy vészeltétek át?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, a párom 31F. Amikor összejöttünk, nagyon csinos volt, kb. 83-85 kg, ami pont jó volt a magasságához. de a munkahelyváltás megtette a hatását. Már beszéltünk erről, és megfogadta, hogy el fog járni egy barátjával mozogni, már egyszer el is ment a héten. Nagyon szeretem a páromat, de egyszerűen nem kívánom, mint férfit, neki pedig lennének igényei... Tegnap már azon kaptam magam, hogy egy nagyon jó barátjáról fantáziáltam (aki mellesleg nős, neki a felesége hízott sokat a szülések után). Nem akarom megcsalni a páromat, csak az érdekelne, hogy más is kapta már ilyenen magát? Mert tőlem ez annyira idegen, hogy teljesen felkavartak a gondolataim.

Próbálom segíteni a páromat, nem sütök sütit, max cukormenteset (anyukám cukorbeteg, úgyhogy egyébként se tartunk itthon cukrot), több salátát készítek, kevesebb köretet... De nem élünk együtt, otthon többször eszik, mint nálunk, és az anyukája persze jól főz, de nem épp fogyókúrás ételeket... És párom is hajlamos magának mostanában péksüteményt venni napközben ahelyett, hogy főtt ételt vinne (ez az utóbbi 2 hónapban változott meg, előtte csomagolt magának). Sajnos van néhány gubanc a munkahelyén (pl. ahelyett, hogy vennének fel 2 embert, a belüket is kidolgozzák, persze csak lecseszést kapnak, hogy alacsony a teljesítmény, nincs meg a tervszám, stb.) 1,5 éve ülőmunkát végez, az utóbbi pár hónapban hízott meg. 25N

2012. jún. 19. 14:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan barátom aki kb 10 kg-t hízott mellettem. Azt hiszem engem annyira nem érdekelt az ügy, persze számomra se volt annyira kívánatos amikor elhagyta magát.
2012. jún. 19. 14:22
 2/28 anonim ***** válasza:
Menj el vele sportolni.
2012. jún. 19. 14:28
 3/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobban kedvet kapna, ha együtt járnátok el spórtolni.
2012. jún. 19. 14:32
 4/28 A kérdező kommentje:
Felajánlottam már neki, de nem akar velem jönni, mert az én erőnlétem jobb (20 éves koromig atletizáltam, és a mai napig eljárok futni. Általában 6 km-t futok hetente 3-4 alkalommal... Már azt is felvetettem, hogy ő jöjjön velem biciklivel, úgy biztos nem maradna le és kezdetnek az is jó lenne, de nem.) Hétfőn volt egy barátjával, aki szintén jobb erőben van nála, de gondolom egy barát előtt ez mégse annyira kellemetlen, mint a párja előtt. Egyelőre bizakodom, hogy ha lesz egy kis önbizalma, akkor majd eljárunk együtt futni.
2012. jún. 19. 14:41
 5/28 anonim ***** válasza:
amíg nem érzi h e miatt el is veszíthet,egy dkg-ot nem fog leadni..kicsit flörtölj más pasikkal..ha rájön mi a szitu,a hiúsága okán 2 honap alatt 10kg ot fog fogyni kb ;) 33f
2012. jún. 19. 14:48
 6/28 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne flörtöl más pasikkal, az hatalmas baromság...
2012. jún. 19. 15:05
 7/28 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előttem szólókhoz

Mutasd ki, hogy nem tetszik neked, egy kicsit légy kedvtelenebb.. ha észreveszi majd igyekszik:)

2012. jún. 19. 15:10
 8/28 anonim ***** válasza:
..inkább savanyodjon meg a frusztráció mocsarában..
2012. jún. 19. 15:12
 9/28 anonim ***** válasza:
és ha úgy mennétek el mozogni, hogy nem mutatod meg neki, hogy te milyen szuper vagy, mert atletizáltál évekig? csak lazán mozogtok. mondjuk mivel neked "hátsó szándékod van", ezért visszavennél a tempóból mozgás során, hogy ne érezze magát szarul. de a kettessel egyetértek, mozogni kellene vele. ja meg akkor csomagolj neki kaját egész napra. ha ennyire sarkalatos kérdés ez nálad, akkor gondolom ezek a dolgok kivitelezhetőek a cél érdekében:)
2012. jún. 19. 15:12
 10/28 A kérdező kommentje:
Már megbeszéltük, hogy így nekem nem annyira tetszik (ezért ment el futni), nem fogom gyerekes játékokkal féltékennyé tenni. Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy megtetszett az egyik barátja, akit eddig észre se vettem. Mármint jókat beszélgettünk, a feleségével is jóban vagyok, aranyosak a gyerekei, de hogy milyen jól néz ki, az csak most tűnt fel, pedig őt is ismerem már évek óta. Eszemben sincs kikezdeni vele, de rádöbbentett, hogy elég súlyos a helyzet. Olyan emberkéket keresnék, akik már voltak hasonló helyzetben.
2012. jún. 19. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!