Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 52/F és 21/L probléma? Elítéle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

52/F és 21/L probléma? Elítélendő a férfi?

Figyelt kérdés
Mindketten szerelmesek egymásba, 1,5 éve találkozgatnak, együtt vannak. Olyan mitha megtalálták volna a "lelkitársukat", tökéletesen jól kijönnek egymással, a szex fantasztikus.
2009. júl. 5. 21:34
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
75%

Alapjában nem gáz szerintem, de tegyük hozzá azt amit már páran írtak!

Most még lehet hogy boldog vagy, de eltelik pár év, idősebbek lesztek évről évre, és egyre jobban nem fog hozzád illeni a párod.

Véletlenül ha még gyerek is lesz akkor még jobban megpecsételed magad, és ha később megbánod az egészet nem fogod tudni lemosni magadról soha.

Nem bántani akarlak ezzel de ez az őszinte igazság, lehet hogy most nem gondolod gáznak, de ahogy telnek az évek annak fogod gondolni!

30-35 évesen vén öreg trottyal fogsz lötyögni, bocs de ez az igazság!

2009. júl. 11. 19:56
 32/34 anonim ***** válasza:
A lánynak apakomplexusa van,a férfinek meg kapuzárási pánikja,ezért keresi a husznoéves frisshusi társaságát. Nekem pl teljesen mindegy,nem dobálnálak meg titket kővel ha ezt érted elitélés alatt,de ez nem élettani,betegek vagytok.
2009. júl. 11. 22:47
 33/34 anonim ***** válasza:

Mért az élettani, ami velünk történt? Gyorsan elmesélem.

14 éves voltam, a párom 13. Összejöttünk. Szerettük egymást, de senki nem hitt nekünk. Nem tiltottak minket, mert azt mondták, ááá, gyerekek, úgyis pár hónap, és vége lesz. Amikor valakinek mondtam vagy én vagy a párom, hogy szeretjük egymást, mindenki csak nevetett. Azt mondták, hogy csak "gyerekszerelem", meg nem tudom még, hogy mi az igazi szerelem. Sokan ki is nevettek, mert akkor 8.-ban ciki volt járni egy 7.-essel. Nem hallgattunk senkire, pedig mindenki azt mondta, hogy ha sokáig együtt maradunk meg fogjuk bánni, majd 25-30 évesen fogunk rájönni, hogy hoppá, kimaradt a fiatalságunk és élnünk kellett volna stb.

Ma ez a férfi a férjem. 19 évesen mentem hozzá. 16 éve vagyunk házasok. Semmit nem bántam meg, pedig hogy mondták. Ha akkor rájuk hallgatok, és elhagyom a szerelememet, hogy "kiéljem magam", akkor talán soha nem lettem volna ilyen boldog, kiélés ide vagy oda.

Ne hallgass a többiekre, csakis arra, amit a szíved mond.

Persze azért nem árt, ha elgondolkozol azon, hogy valóban szerelem-e, amit érzel, nem apakomplexus, vagy ilyesmi,és hogy a párod is így érez-e.

Ha igen, akkor ne hallgassatok senkire, élvezzetek ki minden percet, amikor együtt vagytok, és legyetek boldogok:)

Sok boldogságot!:)

2009. júl. 12. 09:40
 34/34 anonim ***** válasza:
Huge Heffnerre és a Playboy villa lányaira gondolsz?
2009. júl. 12. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!