Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
52/F és 21/L probléma? Elítélendő a férfi?
Figyelt kérdés
Mindketten szerelmesek egymásba, 1,5 éve találkozgatnak, együtt vannak. Olyan mitha megtalálták volna a "lelkitársukat", tökéletesen jól kijönnek egymással, a szex fantasztikus.2009. júl. 5. 21:34
11/34 anonim válasza:
Igen 10évig oké lesz, de aztán mikor a férfi idős lesz, akkor a nő még millió igénnyel fog még élni,amit esetleg nem kaphat meg.Nekem a nővérem ugyanígy van.A pasi vagy 55 a nővérem meg 30.de 25volt mikor összejöttek, mikor leakarta vakarni, akkor sem ment,nem lehetett.Ha az egzisztenciája bejön, az még nem minden,elhiheted.A boldogság útjába nem lehet állni senkinek,szóval problémának nem probléma.
12/34 anonim válasza:
Az egy dolog hogy 45 nek néz ki, de attól még a szervezete 52 éves, és 10 év múlva már talán...
13/34 anonim válasza:
Én nem ítélem el őket,de a gyerekvállalás így tényleg nehézkes.Én pedig azt nem hagynám ki.
23/l
14/34 A kérdező kommentje:
Gyereket egyik fél se szeretne egyáltalán. Én nem gondolom,hogy a lány beteg lenne.
2009. júl. 5. 22:21
15/34 anonim válasza:
Szerintem sem beteg a lány.Mindössze szerelmes.Egy olyan férfiba,aki tapasztalt,türelmes(már a koránál fogva is).
ŐSZINTÉN!!!
Valamit csak tudhat az a fickó,ha magába tudott bolondítani egy 21 éves lányt!Le a kalappal előtte!Minden 52 éves férfi erről álmodozik!
16/34 anonim válasza:
Jó hát most na... Szereti:)
Én 17L vagyok a párom 26, és? szeretem, ő is, boldogok vagyunk.
17/34 anonim válasza:
mna áruld el mennyi pénze van az öregnek...nem mondjuk el senkinek.
18/34 anonim válasza:
Dehogy itélebdő el, sőtt......
Szeretnék én is 40 évesen egy 18 évest majd egyszer.
19/34 A kérdező kommentje:
Egyik fél se 'gazdag'! nem a pénzért vannak együtt.
2009. júl. 6. 07:21
20/34 anonim válasza:
Nem.
A lány biztos hogy 5-6 év múlva se akar majd gyereket? vagy 10-12 év múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!