Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 52/F és 21/L probléma? Elítéle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

52/F és 21/L probléma? Elítélendő a férfi?

Figyelt kérdés
Mindketten szerelmesek egymásba, 1,5 éve találkozgatnak, együtt vannak. Olyan mitha megtalálták volna a "lelkitársukat", tökéletesen jól kijönnek egymással, a szex fantasztikus.
2009. júl. 5. 21:34
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
90%

Őszintén, ki gondolkozik olyasmiben egy ígéretes testi-lelki kapcsolat kezdetén, hogy mi lesz, ha 10-12 év múlva majd nem értünk egyet valamiben, amiben most igen...? Egy év, fél év múlva is megeshet, és szakításhoz vezethet, korkülönbségtől függetlenül. Ajándék, ha az ember társat talál, és kár túlbonyolítani... Én legalábbis idealista vagyok ilyesmiben. És jóval idősebb az én párom is:) Igen, mindig benne van a pakliban, hogy a korkülönbség egyszer majd problémák forrása lesz, és gallyra megy a dolog. De annyi mástól befuccsolhat egy kapcsolat!!!

Örüljetek egymásnak:D

2009. júl. 6. 12:41
 22/34 anonim ***** válasza:
42%
Valaki szóba hozta a gyerek témát. Szerintem ne akarjanak gyereket. Annak szörnyű sorsa lenne kamaszkorára. Ismerek egy csajt, akinek 75 éves az apja, otthon vas szigorral tartják, talán még wc-re is el kell kéredzkednie, este 8-kor alvás meg ilyenek... Még csak nem is ellenkezhet. El van nyomva, mint a cigarettacsikk. Gondolhatjátok hogy idegroncs a csaj. Folyton kisebbségi komplexusokkal küzd, állandóan védekező állásban van, már várja, hogy be fognak neki szólni. Más szó nemigen illik rá, "nyomi". 18 évesen nem volt még soha kapcsolata, így kénytelen mindenfélét hazudozni, amiről lerí hogy kamu, de ő mégis azt gondolja, hogy hiteles. Ezért nem érdemes már 50 felett gyereket vállalni. A szülők nem tudnák követni a fejlődését, örökre kisgyerekként kezelnék, aminek meg is lenne az eredménye.
2009. júl. 6. 20:45
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem így nem igaz. Egy 50 éves apuka is lehet haladó szellemű, és egy 20 éves is lehet "elvetemült".

Én nem ítélem el. Mindig arra gondolok. Ha az az ember, aki a párom, testi és lelki társam 20 évvel idősebb lenne, akkor másként éreznék? Akkor le tudnék róla mondani? Hagynám ezért veszni a szerelmemet? NEM!

Gondolom ti se. Nincs értelme? Furcsa? Meglehet, ezt nem is tagadom én se. De ha ők így boldogok? És ha szerelmesek? A szerelem útjába semmi sem állhat.

ÉS szerintetek mi ér többet? Az, hogy 10-20 évet eltöltenek boldogságban, szerelemben, vagy hogy ha az eszükre hallgatnak és esetleg egész életükben bánják?

És egyébként írjátok, hogy a lány lehet, hogy majd 10-15 év múlva akarni fog gyereket.

Igen, és? Még akkor is azt mondhatja a párjának, hogy sajnálom, de én szeretnék gyereket, és ezt veled nem tehetem meg, viszlát.

Akkor nem mindegy? Még 15 év múlva is nyugodtan vállalhat babát, és addig is mért ne élne szerelemben egy férfival, akit szeret?

2009. júl. 11. 18:32
 24/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 18:32 válaszolónak. Én ha csak egy napot lehetnék még vele akkor is boldog lennék. Más miatt is tönkremehet egy kapcsolat. Ameddig működik miért ne lehetnénk együtt???
2009. júl. 11. 18:37
 25/34 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el! De nemis támogatom! De ha jól kijönnek, és őket nem zavarja a korkülönbség ÁLDÁSOM RÁJUK!
2009. júl. 11. 18:43
 26/34 anonim ***** válasza:

Hát nálam már a tíz év korkülönbség is sok nem 31

Olyan minths az édesapjával járna

Az ilyen kapcsolatok szerintem nem tartanak sokáig

2009. júl. 11. 19:11
 27/34 anonim ***** válasza:
gerontofil a lány ennyi.(öregek iránti sexuális vonzodás)A férfi meg szereti a "friss husit"
2009. júl. 11. 19:14
 28/34 anonim ***** válasza:
41%

Én már akkor rosszul vagyok ha egy ilyen vénember megkörnyékez. Ami elég gyakori sajnos, mind friss húst akar. Nem értem a lányt. Ez nem normális, a nagyapám 52 éves, ez undorító.

Gondolom te vagy a pasi, miért cseszed el egy fiatal lány életét? Miért nem jó neked egy hozzád való nő?

24/L

2009. júl. 11. 19:20
 29/34 anonim ***** válasza:
Én 58 ffi, 34 l párost isnerek. 2 éves a kisbábu, és nagyon jól elvannak... A szerelem vak, és mindent legyőz! De van egy másik ismerősöm: a pasi 68 éves, ezelőtt 23 évvel összejött egy akkori 18 éves csajjal. azóta is eggyütt vannak! Nem kell senkit lenézni!!!
2009. júl. 11. 19:29
 30/34 anonim ***** válasza:
Miért kell életkorhoz kötni a halált? Lehet egy mai 58 éves még simán lehúz 20 évet, de egy mai 38 éves csak 10 évet.... Sajna ez a trend! Ezt nem arra irom hogy a hatvan-egynéhány évesek sokkal tovább élnek.... Aki a mai világban megéri a 60 évet, az nagyobb valószínűséggel megéri a 80-at, mint egy negyvenes pasi.
2009. júl. 11. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!