Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
52/F és 21/L probléma? Elítélendő a férfi?
Őszintén, ki gondolkozik olyasmiben egy ígéretes testi-lelki kapcsolat kezdetén, hogy mi lesz, ha 10-12 év múlva majd nem értünk egyet valamiben, amiben most igen...? Egy év, fél év múlva is megeshet, és szakításhoz vezethet, korkülönbségtől függetlenül. Ajándék, ha az ember társat talál, és kár túlbonyolítani... Én legalábbis idealista vagyok ilyesmiben. És jóval idősebb az én párom is:) Igen, mindig benne van a pakliban, hogy a korkülönbség egyszer majd problémák forrása lesz, és gallyra megy a dolog. De annyi mástól befuccsolhat egy kapcsolat!!!
Örüljetek egymásnak:D
Ez szerintem így nem igaz. Egy 50 éves apuka is lehet haladó szellemű, és egy 20 éves is lehet "elvetemült".
Én nem ítélem el. Mindig arra gondolok. Ha az az ember, aki a párom, testi és lelki társam 20 évvel idősebb lenne, akkor másként éreznék? Akkor le tudnék róla mondani? Hagynám ezért veszni a szerelmemet? NEM!
Gondolom ti se. Nincs értelme? Furcsa? Meglehet, ezt nem is tagadom én se. De ha ők így boldogok? És ha szerelmesek? A szerelem útjába semmi sem állhat.
ÉS szerintetek mi ér többet? Az, hogy 10-20 évet eltöltenek boldogságban, szerelemben, vagy hogy ha az eszükre hallgatnak és esetleg egész életükben bánják?
És egyébként írjátok, hogy a lány lehet, hogy majd 10-15 év múlva akarni fog gyereket.
Igen, és? Még akkor is azt mondhatja a párjának, hogy sajnálom, de én szeretnék gyereket, és ezt veled nem tehetem meg, viszlát.
Akkor nem mindegy? Még 15 év múlva is nyugodtan vállalhat babát, és addig is mért ne élne szerelemben egy férfival, akit szeret?
Hát nálam már a tíz év korkülönbség is sok nem 31
Olyan minths az édesapjával járna
Az ilyen kapcsolatok szerintem nem tartanak sokáig
Én már akkor rosszul vagyok ha egy ilyen vénember megkörnyékez. Ami elég gyakori sajnos, mind friss húst akar. Nem értem a lányt. Ez nem normális, a nagyapám 52 éves, ez undorító.
Gondolom te vagy a pasi, miért cseszed el egy fiatal lány életét? Miért nem jó neked egy hozzád való nő?
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!