Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért jó nektek az, hogy csak azért is olyan dolgokat tesztek, ami a barátnőtöket idegesíti? (Példák lent)
Példák:
- Facebookon jó nőket jelölgetsz.
- Barátnődet korán felébreszted hétvégén,mikor tudod,hogy full fáradt.
- Kiszolgáltatni magad.
- Ha otthon vagy,és a barátnőd nálatok,akkor egyedül hagyod a szobában,és lesz..rod,hogy unatkozik-e vagy sem. - Tudod,hogy barátnőd hánykor vacsizik(alak megőrzése céljából)de téged nem érdekel,és még röhögve hozzáteszed,(100.alkalommal is)Ó miért nem szóltál.
-Minden hülyeségből problémát csinálsz.
-Azonnal anyuhoz szaladsz ha megkér a barátnőd,hogy ne mondd el senkinek.
Hát sajnálom, hogy ilyet fogtál ki. Esetleg megbeszélhetnéd vele.
Nekem nemrég van csak barátnőm. Először. Próbálok mindig rendes lenni és vigyázni rá, de sokszor úgy tűnik hogy mégsem sikerül és ilyenkor mintha besértődne rám.
Az hogy a facebookon jó nőket jelölget, csak szimplán paraszt dolog. Én nem tenném meg a helyében. Azért ezt néha szóvá is tehetnéd
Az hogy felébreszt. Ez is tahóság. Mondhatnád neki hogy éppen aludtál és mennyire fáradt vagy előző éjszaka. Ő nem fáradt? Hogyhogy te vagy mindig fáradt és ő nem? Nem jár suliba vagy ilyesmi, csak te? Ennél kicsit megnevelhetnéd
Nem értem hogy érted, hogy kiszolgáltatja magát.
Az hogy otthon vagy náluk és egyedül hagy... megint bunkóság. Hova ment? Mondjuk persze lehet valami dolga, de akkor sem kéne egyedül hagynia. Legalább megkérdezhetne, hogy szeretne-e veled menni.
Ez az alak megőrzése dolog ez totál hülyeség, szerintem hagyj fel vele. Én nem szeretem amikor a barátnőm ilyenekkel foglalkozik. Nekem úgy tökéletes ahogy van és nem érdekel hány kiló és mennyi fölösleg van rajta. Én mindig hüledezek és csodálkozom ezen az elqrvult és elkorcsosult világon hogy minden a külsőségeken meg karcsúságon múlik. Inkább mennétek együtt sportolni valahova, talán jobbat tenne a szerelmeteknek is. Az hogy meg még gúnyolódik is rajta, az plusz bunkóság. Bár lehet hogy neki sem tetszik ez, talán ez még annyira nem baj, de ezt is megbeszélhetnéd vele. Remélem nem ő akarja, hogy megőrizd az alakod.
Minden hülyeségből problémát csinál: hát ezt nemtom. Lehet hogy csak törődik veled. Ezt részletezhetnéd. Vagy szeretné ha minden tökéletes lenne. Vagy meg akar érteni mindent és összevesztek.
Az utolsó: Az anyukájának mondja el. Persze igaz, hogy megszegte amit megígért. De csak az anyukájának. Talán nem is baj, ha az anyukája legalább tud róla. Viszont a te anyukád is tudhatna akkor dolgokat, vagy apukád. Persze, jogosan lehetsz rá mérges azért hogy elmondta. És az még, hogy visszajutott hozzád, az külön rossz pont, mert nem úgy diszkréten mondta el, hogy tanácsot kérjen vagy hogy valahogy segítsen rajtad, hanem pletykásan. Ezért is haragudhatsz rá egy kicsit.
Szerintem van mit megbeszélnetek. De ti tudjátok. Én azt hallottam, hogy kommunikációval sok mindent meg lehet oldani.
21f
Röviden: a férfiak egymás helyettesítői, bár lehet, hogy az egyik olyan mint a másik, mégis eltérnek egymástól. (Ahogy a taxi sem olyan mint a bkv).
Más: mindenkinek vannak idegesítő és szerethető vonásai, mi kapzsi, önérdekkövető, rossz emberek (mert azok vagyunk), pedig szeretjük a legjobb ár-érték arányt.
A felmerülő költségeidért (jó nőket jelöl facebookon, ki kell szolgálnod, stb.) valamilyen hasznosságot kell biztosítania a jó tulajdonságaival pl. azzal, hogy jó az ágyban vagy isteni rántottát készít minden reggel.
Ami még érdekes az, hogy időközben változhatnak a költségek/hasznosságok és ekkor lehet, hogy nem megéri fenntartani a kapcsolatod. Az eddig elvesztegetett időd a holtteher-veszteség.
21/F! (22:22-es válaszoló)
Köszönöm a részletes elemzést. Bár nem akarom nagyon szidni barátomat,mert szeretem,de egyet kell értsek veled,hogy ezek ám tényleg bunkó dolgok.
Nos a következő pontokra bővebben kitérek.:
-Kiszolgáltatja magát:
Adjam oda a távirányítót,poharat,tányért,sót,bármit...ő is elveheti,miért én álljak fel mindenért?
-Egyedül hagy:
Gyakran fél órányi unatkozás után (jó azért a tv be van kapcsolva)utánanézek,hol van barátom,és lehet,hogy az udvaron van,vagy beszélget valamelyik családtagjával. Annyit mond,hogy mindjárt jövök,aztán mindig utána kell néznem,hogy hová tűnt már megint...de ha nem megyek,akkor lehet,hogy akár egy óra múlva jön vissza.
-Alak megőrzés:
Sajnos régen duci voltam,és nagy erőfeszítésbe került lefogynom,és szeretném megőrizni amim van,és teszek is érte. Ebbe beletartozik,hogy már későn nem eszek,és így szerencsére meg is tudom tartani a súlyomat.De barátomnak meg mindegy,hogy hánykor eszünk,nekem meg nem!
-Minden hülyeségből problémát csinál:
Miért van nyitva/zárva az ablak, hangos/halk a tv, ahelyett,hogy egy mozdulatába kerülne a dolog.
Anyuka:
Nem akarom szidni az anyukáját,de olyan dolog nincs amiről ő ne tudna. Akár jó,akár rossz. Pedig egy kapcsolatban vannak olyan dolgok,amik csak 2 emberre tartoznak. (Vagy legyen egy titok bármivel kapcsolatban,egy barátunkról stb.)
Röviden ennyi,remélem így konkrétabb már a felsorolás.
Rendes Róbert!
A felmerülő költség részt,légy oly szíves és fejtsd ki bővebben! (Egyébként barátomnak nem vagyok költséges,nem lakunk együtt, amire szükségem van azt pedig megveszem magamnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!