Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti szoktátok ellenőrizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szoktátok ellenőrizni a barátnőtőket? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 23:35
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Ha engem ellenőrizgetne a pasim, ki is dobnám...zavarna. A kutya sem a póráztól hűséges.

19L

2012. jún. 15. 23:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért te ellenőrzöd?
2012. jún. 15. 23:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, mert megbízom benne.
2012. jún. 15. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:
nem. ha szeretem akkor bízom benne, ha nem szeretem akkor meg úgyis lesz*rom. egyébként ha meg van egy barátnőm kiismerem eléggé hogy milyen és nincs szükségem ellenőrizgetésre, ez neki is és nekem is megalázó lenne hogy kutakodni kell egymás után
2012. jún. 15. 23:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha bízol benne nem ellenőrizgeted, még ha féltékeny típus vagy akkor sem.

Ha meg nem bízol benne minek vagy még vele?

Bizalom nélkül nem működhet túl sokáig egy kapcsolat. Rövid időn belül felélitek egymás tartalékait az ilyesmivel...

2012. jún. 15. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Én régen ellenőriztem, de nem azért mert unatkoztam, hanem mert, hát... hogy is mondjam alapos volt a gyanú hogy csúnyám átb*sz és így lett.
2012. jún. 15. 23:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Az enyém ellenőriz vagyis én annak veszem.

Minek veszi fel otársamat msnre?

Csak azért,hogy kérdezgesse.

Mondjuk nem kérdezem meg otársamat,de nem ís fogom nem vagyunk olyan jó viszonyban.

2012. jún. 15. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert BKV-ellenőr vagyok. Szakmai ártalom.
2012. jún. 15. 23:57
 9/9 A kérdező kommentje:
:D
2012. jún. 16. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!