Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mennyi esély van arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyi esély van arra hogy nem csaljátok meg a 16 éves barátnőtöket egy buliban? A barátom 19 éves és elment 3 napra Pestre bulizni (Nyíregyháziak vagyunk). Csak szerintem egyértelmű hogy meg fog csalni?

Figyelt kérdés
Szerelem ide vagy oda, szerintem van az az alkoholmennyiség ami után nem számít.

2012. máj. 24. 23:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát őszinte leszek (és ez tapasztalat) a fiúk 90% megcsalja a barátnőjüket, feleségüket, élettársukat és még csak nem is kell hozzá alkohol :/
2012. máj. 24. 23:35
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

Ha visszajön és ugyanúgy szeret, akkor nemmindegy?!

Dugni úgyse fog, a legtöbb mai partyribanc is csak a bulikban mer kavarni, hazavinni már nem lehet őket.

Szóval tök feleslegesen izgulsz.

2012. máj. 24. 23:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes és tudja, hogy van az az alkoholmennyiség, akkor nem fog annyit inni. Egyébként szép kis kapcsolat, ahol már 3 nap különlét során megcsalást vizionál az egyik fél.
2012. máj. 24. 23:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kapcsolat a probléma, hanem a csaj nagyon zöldfülű még.
2012. máj. 24. 23:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne egyértelmű??? Ha szeret téged, akkor nem fog megcsalni, ennyi. Engem már 2x megcsaltak, mégsem feltételezem azt mostani páromról, hogy megcsal, pedig külön szoktunk bulizni járni! Egy kapcsolat alapja a bizalom és ha nem bízol benne, akkor nagy bajok vannak!
2012. máj. 24. 23:45
 6/13 anonim ***** válasza:

23:35! Már ne haragudj, de ezt honnan vetted? Nem hiszem, hogy a lányok sokkal jobbak lennének (csak annyit mondok, hogy az esetek nagy részében lányok is kellenek ahhoz, hogy megcsalja valaki a barátnőjét)

Amúgy kérdező, azon múlik, hogy milyen a kapcsolatotok. Ha nem mély a kapcsolat, akkor félreléphet - de akkor nem is kár a kapcsolatért. Ha meg mély, szeret, akkor nem fog. Ennyi.

2012. máj. 24. 23:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én ha szeretem a párom eszembe sem jut megcsalni....
2012. máj. 24. 23:53
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
23:50 ahogy már írtam tapasztalat + tény igen elismerem a lányok se sokkal jobbak, de az arány meg 90% hanem 70%
2012. máj. 24. 23:57
 9/13 anonim ***** válasza:

23:57!

"ahogy már írtam tapasztalat + tény"

Ahamm... tény. Oké. És mekkora populáción végezted el számításaidat, hogy a statisztikai mérésed reprezentatív legyen?

(és hogy rosszindulatú legyek: hány pasid volt, aki megcsalt téged?)

Csak mert pl. az én baráti társoságomat ismerem, és a pasik közül egy sem lépett félre. Ellenben a lányok gyakran léptek ki úgy a kapcsolatból, hogy már volt valakijük. Ennyit a statisztikádról meg a tényeidről.

2012. máj. 25. 08:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha szeret, akkor nem csal meg. Csak nálatok lányoknál van az, h ha láttok egy jóképűbb srácot, akkor a pasitok már le van szarva.
2012. máj. 25. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!