Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyi esély van arra hogy nem csaljátok meg a 16 éves barátnőtöket egy buliban? A barátom 19 éves és elment 3 napra Pestre bulizni (Nyíregyháziak vagyunk). Csak szerintem egyértelmű hogy meg fog csalni?
Ha visszajön és ugyanúgy szeret, akkor nemmindegy?!
Dugni úgyse fog, a legtöbb mai partyribanc is csak a bulikban mer kavarni, hazavinni már nem lehet őket.
Szóval tök feleslegesen izgulsz.
23:35! Már ne haragudj, de ezt honnan vetted? Nem hiszem, hogy a lányok sokkal jobbak lennének (csak annyit mondok, hogy az esetek nagy részében lányok is kellenek ahhoz, hogy megcsalja valaki a barátnőjét)
Amúgy kérdező, azon múlik, hogy milyen a kapcsolatotok. Ha nem mély a kapcsolat, akkor félreléphet - de akkor nem is kár a kapcsolatért. Ha meg mély, szeret, akkor nem fog. Ennyi.
23:57!
"ahogy már írtam tapasztalat + tény"
Ahamm... tény. Oké. És mekkora populáción végezted el számításaidat, hogy a statisztikai mérésed reprezentatív legyen?
(és hogy rosszindulatú legyek: hány pasid volt, aki megcsalt téged?)
Csak mert pl. az én baráti társoságomat ismerem, és a pasik közül egy sem lépett félre. Ellenben a lányok gyakran léptek ki úgy a kapcsolatból, hogy már volt valakijük. Ennyit a statisztikádról meg a tényeidről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!