Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mennyi esély van arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyi esély van arra hogy nem csaljátok meg a 16 éves barátnőtöket egy buliban? A barátom 19 éves és elment 3 napra Pestre bulizni (Nyíregyháziak vagyunk). Csak szerintem egyértelmű hogy meg fog csalni?

Figyelt kérdés
Szerelem ide vagy oda, szerintem van az az alkoholmennyiség ami után nem számít.

2012. máj. 24. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, de a közeli ismerőseim között, baráti társaságomban még soha nem csalt meg senki senkit. Sajnálom, hogy valaki olyan közegben él, ahol ez az arány 90%.

És a kérdezőt is sajnálom, hogy ezt hiszi/ilyet feltételez. Egy normális kapcsolatban a felek nem csalják meg egymást! És ha a tiétek is ilyen, akkor nincs okod aggódni, bízz benne:)

2012. máj. 25. 08:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 100%, hogy nem csalnám meg, nem járok buliba.

Te meg bízz benne!

2012. máj. 25. 18:26
 13/13 anonim ***** válasza:

19 éves vagyok,de nincs az az alkoholmennyiség ami után megcsalnám a barátnőmet!

egy ötször szebb vagy okosabb csaj is nyomulhat rám,mint a barátnőm, akkor sem tenném meg mert szeretem!

2012. jún. 6. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!