Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért jó nektek az, hogy csak azért is olyan dolgokat tesztek, ami a barátnőtöket idegesíti? (Példák lent)
Figyelt kérdés
Példák:
- Facebookon jó nőket jelölgetsz.
- Barátnődet korán felébreszted hétvégén,mikor tudod,hogy full fáradt.
- Kiszolgáltatni magad.
- Ha otthon vagy,és a barátnőd nálatok,akkor egyedül hagyod a szobában,és lesz..rod,hogy unatkozik-e vagy sem. - Tudod,hogy barátnőd hánykor vacsizik(alak megőrzése céljából)de téged nem érdekel,és még röhögve hozzáteszed,(100.alkalommal is)Ó miért nem szóltál.
-Minden hülyeségből problémát csinálsz.
-Azonnal anyuhoz szaladsz ha megkér a barátnőd,hogy ne mondd el senkinek.
2012. jún. 18. 21:44
1/16 anonim válasza:
talán a barátodtól kérdezd, ő műveli ezt, nem a többi férfi...
2/16 anonim válasza:
Neked még nem tűnt fel hogy nővel élsz együtt?
3/16 anonim válasza:
XD
sorry, de nem ismerek magamra :D
5/16 A kérdező kommentje:
Barátom azt mondja,hogy ő nem direkt csinálja ezeket. Hát nem tudom...:-/ Érdekel,hogy a többi férfi,hogy áll ezekhez a dolgokhoz...direkt van-e vagy sem?
2012. jún. 18. 21:48
6/16 A kérdező kommentje:
Értem,Ti nem ilyenek vagytok! :-) De azért kíváncsian várom,hogy van-e esetleg valaki,aki érti,hogy ez miért van!
2012. jún. 18. 21:50
7/16 anonim válasza:
Te tudod a választ, talán te adtál rá okot ilyen viselkedésre.
8/16 anonim válasza:
Én nem csinálnám, vagy nem direkt, max más idegesítő dolgokat véletlenül.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy bármivel is szándékosan rosszat okoznék barátomnak,mindent megteszek,hogy jól érezze magát. Talán tényleg én adtam rá okot,nem kellett volna kiszolgálnom mindig...
2012. jún. 18. 21:54
10/16 anonim válasza:
Nagyon ritka az ilyen férfi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!