Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőkkel élni, de így hogy?
Párom szüleivel élünk. 3 éve vagyunk élettársak a párommal. Szexuális életünk egyáltalán nincsen pedig nagyon fiatalok vagyunk. (Párom 21/F én 23/L). És szerintem azért nincs mert nincs meg az a szabadság, nem tudunk normálisan kettesben lenni, mert benyitnak hozzánk, kell valami mindig stb.. Nem tudunk a konyhában csókolózni, vagy a fürdőben szeretkezni. Mindig csak este 9 után, de valahogy egyikünknek sincs már hozzá kedve. Nappal lenne a legnagyobb a vágy, akkor forgalom van. pénzünk nincs semmire, se külön menni se elmenni valamerre kicsit kettesben lenni. Párom egyáltalán nem kívánja már a szexet, lehet ez is baj, hogy nem lehet meg nekünk a testi szabadság egyáltalán meg csöndbe kell "csinálni" stb? Mit csináljak? És a legrosszabb az egészben, hogy összeismerkedtem mással, és kezdek beleszeretni. Mit csináljak?
23/L
Biztos én vagyok a szar, mert jó lenne heti 2-3x szeretkezni vele... Jah. Ki mondta, hogy nem akarok dolgozni? Néhányotoknál látom képzavar van ez Magyarország itt csak protekcióval van munkahely ami egalább 5-6 évig ott is tart.
ma 09:49
Nem állnék ki te tökfej, de ha csak a pénze kellene a másiknak akkor oda is kiállhatnék. Tanulj meg szöveget értelmezni!
De egy nálad kétszer olyan idős pasival jó lenne?
Ó, kislány, szerinted mire kellenél neki? Kábé ugyanaz, mintha az utcasarkon állnál.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__30..
én anyám előtt is megdugnálak, palid hülye :D
f18
Bszki, ilyen emberek hogy élhetnek.
500Ft a legolcsóbb zár a szobaajtóra! Ennyire nincs pénzetek akkor inkább ne dugjatok, mert gondolom óvszerre se telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!