Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőkkel élni, de így hogy?
Párom szüleivel élünk. 3 éve vagyunk élettársak a párommal. Szexuális életünk egyáltalán nincsen pedig nagyon fiatalok vagyunk. (Párom 21/F én 23/L). És szerintem azért nincs mert nincs meg az a szabadság, nem tudunk normálisan kettesben lenni, mert benyitnak hozzánk, kell valami mindig stb.. Nem tudunk a konyhában csókolózni, vagy a fürdőben szeretkezni. Mindig csak este 9 után, de valahogy egyikünknek sincs már hozzá kedve. Nappal lenne a legnagyobb a vágy, akkor forgalom van. pénzünk nincs semmire, se külön menni se elmenni valamerre kicsit kettesben lenni. Párom egyáltalán nem kívánja már a szexet, lehet ez is baj, hogy nem lehet meg nekünk a testi szabadság egyáltalán meg csöndbe kell "csinálni" stb? Mit csináljak? És a legrosszabb az egészben, hogy összeismerkedtem mással, és kezdek beleszeretni. Mit csináljak?
23/L
Kicsit összezavarodtam. Pároddal az a baj, hogy legszívesebben mindenütt egymásnak esnétek, de ott vannak a szülei, így nem lehet, de közben valaki másért ott akarod hagyni? MI van???
Kiscsillag: ne problémázz semmiségeken. Döntsd el mit akarsz és tedd azt.
Én azt nem értem, hogy miért kell mindig anyóséknál lakni?!?! Oké, hogy pénzspórolás, de ha már ott lakik vki, akkor tudnia kéne, hogy bizony társaság is van hozzá!
Lehet elköltözni, és hopp máris minden meg van oldva. És senki ne mondja, h egy albérlet drága, mikor vannak 4 szobás lakások is, ahol több egyetemista van, ott pl lehet a fürdőben kufircolni, és csak 15ötöt, v 20-at kell beleadnotok a rezsibe.
Borrzalmas, hogy mennyire tudnak itt nyafogni az emberek!
nem dolgoztok?
az a baj, gyerekek, hogy 21 meg 23 évesen már párnak hívjátok egymást, már 3 éve együtt éltek,mert felnőttet akartatok játszani. tessék,itt az eredménye.
Páromnak van munkája nekem nincs. Biztos lenne valami megoldás a költözésre, de Ő nem akar. Nekem hiányzik az a szexuális szabadság. Hozzátatrozik az is, hogy ez folyamatosan romlott el így. Kezdődött avval, hogy 2x megzavartak minket kint a telken. (Van egy kis kertünk oda mentünk ki). Itthon volt mikor FÉl 11-KOR nyitogáltak be, mert kell valami. Belefáradtam ebbe az egészbe, hogy a párom nem akar vmi megoldást keresni/találni erre.
Ezért jött képbe egy harmadik is, de őt zavarja a korkülömbség ami kettőnk közt van.
De édi vagy, kérdező... Ott laksz, gyakorltailag "anyósék" nyakán. Abból, hogy a párod semmiben nem társad, csak annyit veszel észre, hogy nincs keksz. Eközben beleszeretsz egy idősebb férfiba, és még a szülőkkel való együttélést okolod a problémákért?
Nem lett volna egyszerűbb úgy intézni a dolgokat, hogy BESZÉLGETSZ a pároddal, észreveszed, hogy sehovasem tartotok (nyilván a nagy szerelem sincs már meg köztetek), fogni a cókmókod, és hazacuccolni, utána meg kapcsolatbakezdeni a másikkal(csak nehogy az meg családapa legyen...)
Egy ilyen kis tutyimutyi pasitól várod, hogy kirakjon? Hát neked is ugyanannyiba telne azt mondani, hogy köszönöm az eddigi eltartást, de most belefáradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!