Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőkkel élni, de így hogy?
Párom szüleivel élünk. 3 éve vagyunk élettársak a párommal. Szexuális életünk egyáltalán nincsen pedig nagyon fiatalok vagyunk. (Párom 21/F én 23/L). És szerintem azért nincs mert nincs meg az a szabadság, nem tudunk normálisan kettesben lenni, mert benyitnak hozzánk, kell valami mindig stb.. Nem tudunk a konyhában csókolózni, vagy a fürdőben szeretkezni. Mindig csak este 9 után, de valahogy egyikünknek sincs már hozzá kedve. Nappal lenne a legnagyobb a vágy, akkor forgalom van. pénzünk nincs semmire, se külön menni se elmenni valamerre kicsit kettesben lenni. Párom egyáltalán nem kívánja már a szexet, lehet ez is baj, hogy nem lehet meg nekünk a testi szabadság egyáltalán meg csöndbe kell "csinálni" stb? Mit csináljak? És a legrosszabb az egészben, hogy összeismerkedtem mással, és kezdek beleszeretni. Mit csináljak?
23/L
Tuti van az idősebb pasinak lakása, szerinted miért kacsingat rá?
Tipikus nő, ahogy tré van rögtön lépne le.
Nem lennék ennyire elítélő. Bár tényleg túl kényes, kislányos gondolkodásod van. Neked fel kellene nőnöd. Ehhez pedig a saját lábadra kell állnod. Keress munkát, menj külföldre ha csak ott van munka. Keress kalandot etc...
Vágj bele az életbe végre! Amíg más tart el, amíg más határoz meg téged és nem a saját döntéseid alapján járod az utad, addig csak sokasodni fognak a gondjaid.
Hajrá, vár a világ!
Megpróbálom másik oldalról megközelíteni a dolgot. Úgy értem a párod szemszögéből. Jó neki, hogy van egy állandó kapcsolata. Ha csak ő keres, te nem, akkor igazából megértem, hogy nem akar elmenni albérletbe, és eltartani téged (bár ez csúnya kifejezés). Azt viszont, hogy a szexet miért nem lehet megoldani másképp, nem értem. Menjetek el "kirándulni" járjatok el szórakozóhelyek mellékhelységébe, vagy ezer féle megoldás létezik. Aki meg szeretné oldani, az meg is tudja! Első körben szerezzetek be egy zárat! (Ez egy régi találmány, és arra jó, hogy az emberre ne nyissanak rá otthon bármikor, érdemes kipróbálni) Másodszor meg ki a fenét érdekel, hogy hallják, hogy szexeltek? Engem (minket) ez nem szokott zavarni, piruljanak miatta a párom szülei, ha akarnak. Mi csak akkor nem csináljuk, ha ott van a párom "kistesója", akkor is elvonulunk a fürdőbe, és halkan próbálkozunk lenni.
Én a helyedben a pároddal leülnék és megbeszélném ezt a szitut, elmondanám neki ,hogy hosszú távon ez szakítást fog eredményezni, mert 23 évesen nem szeretnél szex nélkül élni. Ha nem érti meg, akkor tovább állnék.
25F
ma 08:41
miért lenne gond hogy párnak hívja? elmondom neked, hogy régen pont az volt a normális, hogy huszon egy-két évesen már férjhez mentek és aki afölött volt arra már azt mondták hogy kicsúszott és basztatták, én 22 vagyok, 5 éve vagyunk együtt a PÁROMMAL, és köszönjük jól megvagyunk, nálunk lakunk,és ebből a hozzászólásból akármennyi X-ed van sül a tudatlanság. Itt nem az a gond,és a kérdés sem hogy hol laknak(értelmezőképesség 0) hanem hogy mit tegyen.
Kedves kérdező. Először magadban kell eldöntened, hogy mit akarsz, ha szerinted tényleg az a gond, hogy anyósodéknál laktok, akkor meg kell próbálni, akár segítséggel különmenni, vagy megbeszélni, hogy azért ne legyen már benyitogatás, de ha ez sem elég akkor tényleg el kell menni, örökre úgysem lehet ott maradni. Ha meg nem az a gond, akkor egyszerűen neked nem jött be és nem amellett vagy akivel lenned kell, viszont ne hidd azt hogy elmenekülni egy idegenhez könnyebb, mert amíg tart a rózsaszín köd addig úgyse látsz és lehet koppansz.
Kiállnál az utcasarokra? Nagyon király vagy, kislány!!!
Bizonyára így kell ezt csinálni, ahelyett, hogy elmennél normálisan dolgozni, mint mások és nem eltartatni akarnád magadat valami pasival. Keresel is gyorsan egy jól szituált úriembert:)))
Ha már harmadik is van a képben akkor nem csak az "anyós", a benyitogatás, a szextelenség, a ludas hanem te is.
Saját házában nem meri használni a zárat a párod... na ez milyen már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!