Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is elgondolkodnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő.

2 éve vagyok együtt a párommal. Közben 1 évig ő munkanélküli volt, ha elmentünk valahova, én fizettem. Ha nem telt mindkettőnkre, én nem mentem. (kivéve egy külföldi nyaralást, ahova édesanyámék hívtak meg, mindent ők fizettek, ő nem jött)

Ezek után én lettem 4-5 hónapra munkanélküli, másfél hónapja van munkám ismét. Mielőtt megtudtam volna, hogy felvesznek egy helyre, kiderült, a párom külföldre megy a barátjával pár napra. Mikor megkérdeztem tőle, miért nem velem, azt válaszolta hogy azért mert nem lett volna pénze mindkettőnkét kifizetni...

Ezen teljesen kiakadtam. Jogosan?

2012. jún. 17. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben én is kiakadnék. Hasonló történt már velem is. Tapasztalatom az, hogy elfelejtik hogy mikor ki fizetett és az mennyi ideig tartott. Lehet a párod is úgy vélekedik, hogy a pénz az nem számít, de én már észrevettem az enyémen, hogy csak akkor amikor én fizetek.

Nehéz dió. Páran majd javasolják, hogy lépj túl rajta, mi van abban, ha elmegy pár napra? Nem kell magadhoz láncolni.. stb. De ez nem erről szól, hanem az áldozat hozatalról, amit az ő egoja nem enged, hogy szépen mérlegeljen és azt mondja, ha te lemondtál róla én is lemondok. Mert ez így fer. A férfiaknak furán forog az agyuk. Az egoja egyiknek másiknak akkora, hogy képtelen tekintettel lenni a másikra. Azt pedig, hogy mit tett a párjuk a múltban ami becsülendő volt, elég gyorsan elfelejtik. Szertintem ez történt veled is.

2012. jún. 17. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze az is bánt, hogy ezt akkor tudtam meg, amikor már lefoglalta a repülőjegyeket....
2012. jún. 17. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodnék, amennyiben nem csak "kúrótársnak" (már bocsánat) gondolom a férfit, hanem mondjuk két év után lassan esküvőt, netán még babát is szerettem volna vele. Egy ilyen ember férjnek? Hogy tudnál felnézni rá, hol kezelne már egyenrangú társaként?! S egy ilyen önző és kapzsi alakra bíznád magad, amíg terhesség-gyes miatt nem tudsz (annyit) dolgozni? Őrültség lenne.
2012. jún. 17. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint még a terveibe sem avatott be. Nekem ebből az jön le, hogy pontosan érezte ő, hogy ez nem lesz fer, mégis megtette. Egoizmus a kucsszó. Fontosabb a havernak megfelelni, hogy ő is megy mint neked. Nem tud mérlegelni, és kimondani a haverjának, hogy most nem megy a dolog, mert te vagy a fontosabb. Ez még csak a kezdet...Én sem tudom, mit kellene tenned, mert már jópárszor pórul jártam ugyanígy.
2012. jún. 17. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A következő terve mi lesz, amibe majd nem avat be? Ebben az a rossz, hogy jópár év eltelik, mire az ember azt mondja, hogy ez volt az utolsó hülyeséged. Rossz előjel ez a jövőre nézve. Nyugodtan próbáld meg mindenesetre megbeszéni vele, és terelgetni a helyes útra.
2012. jún. 17. 18:48
 6/8 LidoKain válasza:
100%

hasonló helyzetben, már én is voltam...igaz nem külföldi nyaralással, de kisebb dolgokkal! és ezeket lányok csinálták meg, nem fiúk! általában az emberekkel van ilyen téren gond, nem a nemekkel sajnos!

ráadásul ez olyan, h elég könnyen megöli a szerelmet! ha bírod és eleged van a párkeresésből, akkor fel kell dolgoznod valahogy vagy mehetsz a bizonytalanba és kereshetsz másvalakit, akivel lehet 1 hónapig leszel csak együtt és így tovább...

2012. jún. 17. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:
27%
ezt meg kell kerdezni idegenektol? Te se lehetsz valami magabiztos ember...
2012. jún. 17. 19:18
 8/8 omba ***** válasza:
Tisztességtelen dolog a pasitól! Fújjj!
2012. júl. 17. 17:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!