Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szoktassam le a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktassam le a barátom a csúnya beszédről?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem hogy akárhányszor veszekszünk mindig nagyon csúnyákat mond és ez engem nagyon zavar,próbáltam már vele beszélni de nem használt,(2 éve vagyunk együtt).

20/N

2012. jún. 17. 08:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Pénzes a manus? Gondolom, azért kell neked.
2012. jún. 17. 11:06
 12/23 anonim ***** válasza:

mutasd meg neki ezt a videót

http://www.youtube.com/watch?v=bDOWW6as7YM

am ne hagyd ott ezért. mindenkinek vannak kis defektjei, ami ha nem tetszik, meg kell dumálni. ha mindenki otthagyná a párját a kis sz*rságok miatt, senkinek nem lenne senkije. szóval fogd meg a fülét, és beszélgess el vele:D de most tényleg..ha szeret, meg fogja magát emberelni :) még énis megtenném....:D

2012. jún. 17. 12:14
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem pénzes...de nekem soha nem számított a pénz,sajnálom ha te még nem hallottál vagy nem tapasztaltál őszinte tiszta szerelemről...
2012. jún. 17. 14:10
 14/23 anonim ***** válasza:

Min szoktatok összeveszni?

(eben az egyébként őszinte tiszta szerelemben... persze ez most részletkérdés)

2012. jún. 17. 14:12
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a videót remélem hatásos lesz :-) meg a jó tanácsot is :-)

Az hogy lehozza a csillagokat az abban nyilvánul meg kedves válaszoló hogy ágyba reggelit hoz (nem minden nap) amikor kávéztam az ágyba kaptam,törődik velem,minden szabad idejét velem tölti (együtt élünk) rózsát is szoktam tőle kapi, ha ő itthon van én meg nem rendet rak és ha megkérem valamiben segítsen rögtön segít és nem fél óra múlva meg stb. kifogásokat keresve próbál meg kibújni a "munka" alól.

2012. jún. 17. 14:16
 16/23 A kérdező kommentje:
Lehet ezen gunyolódni "hogy őszinte tisza szerelem" de még legszebb szerelembe is vannak összezördűlések meg viták mert nem tudom halottál-e már erről hogy az embe azt bánja akit szeret de nem értem miért ide kell járni kötöszködni.
2012. jún. 17. 15:41
 17/23 anonim ***** válasza:

Akkor nálatok úgy meg a kommunikáció, hogy

Nő: "szia drágám, már megint elromlott a csap, megszerelnéd??"

Pasi: "bacca meg az a kibacott csap, de azért megcsinálom a murva életbe!"

2012. jún. 17. 17:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Parancsolj, itt a reggeli kávéd és a fánkod te rühes dög. :)
2012. jún. 17. 17:36
 19/23 A kérdező kommentje:
Istenem...miért nincs itt válogatás hogy primitív embereket ki lehessen szűrni és ne szomorítsák mások életét itt akik épp tanácsot kérnek mások meg vagy jót nevetnek ezen vagy beszólnak...ki kéne titeket irtani innen mint a csótányokat...én csak sajnálni tudom az ilyen embereket...
2012. jún. 17. 17:48
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves 18/19-es!!!!!

Csak nem irigykedsz hogy még e kis gond ellenére is kapok olyat a barátomtól amit te sose fogsz!!!!!És elárulom ez a stilusod miatt lesz amire itt is tanu bizonyságot adsz!!!

2012. jún. 17. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!