Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van egy "alfahím"barátod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy "alfahím"barátod, tudnál váltani egy csendes, félénk srácra?

Figyelt kérdés

szóval úgy néz ki szakítunk az "alfahímmel"

irtó helyes, vezető típusú, domináns srác, aki ugyanakkor szerény és kedves, szóval mindenki imádja, tiszteli, felnéznek rá, a nők omlanak érte.

de már alig találkozunk, szinte csak a telefon tart minket össze, ha ez nem lenne, már rég szakítottunk volna.

de van egy másik srác és nem érzem vele azt a "szikrát". de megbízhatónak tűnik, olyannak, aki ha megszeret, veled van holtomiglan, és jól is néz ki. de nem omlanak utána a nők, nem néz fel rá senki, sőt néha bizonytalannak is tűnik. gondolkodtam, lehet azért nem érzek semmit, mert még "az alfahím" lebeg előttem. később letisztul az emberben ez a kép? ez a volt barát/nő -höz való viszonyítás effektus?

vagy ha lenne szikra, ezt enélkül sem érezném? pl ha nem lenne senkim régóta.

hogy működik ez a "szikra" dolog? meglátod és megáll az idő?

2012. jún. 16. 22:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Kérdező

alig érthető amit írsz, a fogalmazást nem ártana gyakorolnod a nyáron.

2012. jún. 16. 23:21
 22/36 A kérdező kommentje:

leegyszerűsítve:

ha nem érzel valaki iránt, oka lehet az, hogy mert kapcsolatod van, amit speciel nem akarsz fenntartani?

2012. jún. 16. 23:34
 23/36 anonim ***** válasza:
az alfahím iránt nem érzel semmit?
2012. jún. 16. 23:38
 24/36 A kérdező kommentje:
de igen. de azt sem tudom az mi.... lehet kapcsolatfüggőség csupán. lehet szeretem. lehet nálam a kettő egy és ugyanaz. abban meg én nem fogok tudni változtatni.
2012. jún. 16. 23:57
 25/36 A kérdező kommentje:
kicsit eltérve a témától: hogy csináltad, hogy nem látszik a százalékod?
2012. jún. 16. 23:58
 26/36 anonim ***** válasza:
Neked fontos a százalék? A legtöbben poénból szoktak másokat lepontozni.
2012. jún. 17. 00:04
 27/36 A kérdező kommentje:
nem, csak megijedtem, hogy valami "kívülálló" írogat. moderátor, vagy egy hecker, aki tudja már a mail címem is...ebből meg egy lépés az út ahhoz, hogy lehet ismer...még nem láttam olyat, hogy százalékjel nincs.
2012. jún. 17. 00:07
 28/36 A kérdező kommentje:

szóval nem erőlködnék itt, ha tudnám, hogy a barátom nélkül sem szeretném azt a srácot.

de ha csak ő akadályoz ebben, akkor nyitottabb lennék a srác felé.

ennyi csupán,amit akarok most itt.

2012. jún. 17. 00:08
 29/36 anonim ***** válasza:

logikailag az lenne a legjobb megoldás ha a félénk srácot szeretnéd... de sajnos az evolúció úgy működik hogy az alfahímre gerjedj aki kiteszi az asztalra a farkát és ráharapnak a lányok. Szerencsére én nem vagyok félénk, de olyan hatalmas császár se, simán lehet bnőm, már csak kicsit bunkóbbnak kéne lennem, de dolgozom rajta.

f18

2012. jún. 17. 00:15
 30/36 anonim ***** válasza:
az alfahímnek annyi nője lesz amennyit csak akar, így aztán előbb utóbb lecserél téged egy fiatalabbra, nagyobb mellűre vagy csak azért mert megunt. A kevésbé menő meg boldog lesz, mert miatta otthagytad alfát és emiatt kevésbé valószínű, hogy elhagy.
2012. jún. 17. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!