Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy "alfahím"barátod, tudnál váltani egy csendes, félénk srácra?
szóval úgy néz ki szakítunk az "alfahímmel"
irtó helyes, vezető típusú, domináns srác, aki ugyanakkor szerény és kedves, szóval mindenki imádja, tiszteli, felnéznek rá, a nők omlanak érte.
de már alig találkozunk, szinte csak a telefon tart minket össze, ha ez nem lenne, már rég szakítottunk volna.
de van egy másik srác és nem érzem vele azt a "szikrát". de megbízhatónak tűnik, olyannak, aki ha megszeret, veled van holtomiglan, és jól is néz ki. de nem omlanak utána a nők, nem néz fel rá senki, sőt néha bizonytalannak is tűnik. gondolkodtam, lehet azért nem érzek semmit, mert még "az alfahím" lebeg előttem. később letisztul az emberben ez a kép? ez a volt barát/nő -höz való viszonyítás effektus?
vagy ha lenne szikra, ezt enélkül sem érezném? pl ha nem lenne senkim régóta.
hogy működik ez a "szikra" dolog? meglátod és megáll az idő?
próbáltam összefoglalni.
ezért a jelző.
de úgy is írhattam volna, hogy amíg kapcsolata van az embernek, addig egy más tipusú személlyel nem lehet szikrát érezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!