Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeillik két szűkszavú, visszahúzódó ember?
Ha két ember szereti egymást akkor ott nincs kínos csend!
Én sose éreztem hogy ha percekig nem szólalunk meg akkor az bármiért is probléma. Akkor összebújunk, simogatom a lábát. Meg is őrülnék egy olyan nő mellett aki képes órákig fosssni a szót.
Mi a hobbitok? Érdekli a másikat? Esetleg közös érdeklődés, arról csak tudtok beszélni. Esetleg kérd ki a véleményét valamiről, ha neked kínos a csend akkor beszéltesd. Ha összejöttök, akkor viszont rá kell világítanod, hogy ne te legyél a kezdeményező fél, hanem ő is nyugodtan dobjon fel témákat, amiről szívesen beszélget, esetleg jövőkép ilyesmi.
Kérdezz róla, mutass felé érdeklődést.
De jóóóó!
Még soha nem hallottam ilyenről?
Az ember azt hinné, hogy olyan párt akar magának mint amilyen ő maga.
Hát itt az élő bizonyíték, hogy elfuserált ötlet! (már bocsánat kedves kérdező!)
Szerintem próbáljatok keresni valami elfoglaltságot amin keresztül kapcsolatban léphettek egymással.
pl: WoW-ozatok együtt vagy hasonló.
(most nincs jobb ötletem)
A lényeg, hogy próbáljátok meg kideríteni, hogy mi az amin keresztül mind a ketten megnyíltok a másik előtt.
Én régen nagyon visszahúzódó voltam és csendes lányt kerestem. Sok évig voltunk együtt. Ma már igazi domináns hím vagyok és barátnőm sem az a szende szűz. (Nem ribancra kell gondolni, csak olyan társaság középpontja.)
Egy szűkszavú, csendes lány elpusztulna mellettem és engem is irritálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!