Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire durva? Szeret az ilyen ember, vagy kutyának se nézi a másikat és kihasználja?
A párom megváltozott. 1 éve lassan, hogy együtt is élünk, szeretetben, boldogságban voltunk, de az utóbbi 1-2 hónapban egyre sűrűbb veszekedések, viták alakultak ki. Nem igazán voltam hibás egyikben sem, noha párszor ő provokálta ki belőlem azt, hogy kinyissam a szám. Régen más volt, most a szex is minimális lett, a kikapcsolódások is ritkák, nem jön sehova csak itthon van. Az utóbbi 2 hétben ordibált is velem, és albérletben lakunk, ezért megszólítottak, hogy ezt nem kéne. Én fizetem az albérletet, rezsit is, összesen havi 70 ezer az egész és még a kaja. A barátnőm 19 éves, de még suliba jár, ezért nem dolgozik és a családi-pótlékon kívül ami 14000 ft. nincs semmi pénze, ami hamar kiürül neki, így én segítem ebben is. Igen elvállaltam, megérdemelte anno, de amiket újabban csinál az sok lett. Megkarmolta a kezemet ma és megint üvöltözött, de úgy, hogy felmerült, hogy a tulaj kirak az albérletből. Én viszont nem akarok innen elmenni nagyon jó hely, de a barátnőm szemét lett velem, direkt csinálja látom rajta. Szülei elváltak, anyja nevelte, de kiutálta így nem tartja vele a kapcsolatot. Hagy ne mondjam de az anyja is hasonló eset, csak ő verte is a lányt. Na mindegy kb ennyi, ezek alapján mit csinálhatnék? Ha kiakarok dobni, akkor hisztizik, hogy nem megy, meg ő szeret... szeret az ilyen ember? semmit se csinál én főzök, én takarítok... mi kell még? én nőt akarok, nem egy ilyen hisztériát, ő nő volt, de elveszítette a tartását...
23/F
Mikor sír és üvölt te higgadt hangon mond, hogy pont ezért kell menned! Ne feled 2 hét!
Látnia kell, hogy komolyan gondolod. Kíméletlennek és szigorúnak kell lenni, hogy érezze, hogy tényleg felnőttként kell viselkednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!