Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ember annyira szerelmes h alig képes másra gondolni mint a párjára? :D ez durva:D Mit tegyek h bírjak máshova is koncentrálni? Nem akarom h a tanulás rovására mennyen h totál szerelmes vagyok
én is így voltam vele, elmondtam a páromnak is, aki azt mondta, h. nem jön akkor, h. ha rossz jegyet szerzek, ezért hajtottam hajtottam, h. nálunk aludhasson...
és így nem ment a tanulás rovására, mert közben rá gondoltam...
de ennek már jó pár éve...:p
*_*
"mennyen"
hát már a rovására ment.
hallod mázlid van hogy rátaláltál, egy félévemet szivesen beáldoznám itt egyetemen; tudod hol érdekelne a tanulás, ha annyira odalennék vkiér :)
20/f
Und meg, simán koncentrálsz másra. :D
Ez majd idővel menni fog simán :D
A szerelem egy dolog....
A rajongás egy másik...
Ha ez a kapcsolatod eleje akkor nem vagy szerelmes hanem rajongsz és összetéveszted a kettőt pont az miatt hogy állandóan rá gondolsz.
Bújj a szerelmedhez amikor csak tudsz...és ez a rajongás idővel eltűnik...és valóban szerelem lehet
Én is így vagyok most is, de tudok mindenre koncentrálni mellette, pedig egész nap a vele való szexen jár az eszem, és már 2 éve együtt vagyunk, mégis ugyanúgy szeretem, mint az elején. :)
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!