Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet normális, rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális, rendes fiúkkal ismerkedni? Hová tűntek?

Figyelt kérdés

A szórakozóhelyeken mindig csak ilyen tömegcikkekkel lehet találkozni...és a legtöbbjük értelmi szintje egy 12 évesét sem éri el. Ezek a fiúkkal nem lehet komoly kapcsolatot kezdeni. Hol vannak a normális fiúk?

Vagy már elvesztek? Ők is vasalt hajú, izompólós, szolis "macsókká" váltak?

2012. jún. 16. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:

"neee, az önbizalomhiányos, szeretetéhes fiúk sem jobbak, akik egy nap után szerelmesek"

Ezért nem találsz normálisat mert neked a köcsögök kellenek ezek szerint

2012. okt. 24. 19:43
 62/73 anonim ***** válasza:
Szia! Szimpatikus vagy, lány vagyok, és barátkozni/msn-ezni lenne kedved? =) (nem vagyok leszbi a félreértés elkerülése végett ) :)
2012. okt. 24. 19:50
 63/73 A kérdező kommentje:
Volt valaki, akiben csalódtam. Rendes srácnak tűnt, nem olyan divatmajom, nincs kigyúrva, de helyes srác, akiről azt hittem, hogy rendes is. Aztán kiderült, hogy ugyanolyan, mint a többi.
2012. okt. 24. 20:12
 64/73 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Hasonló az én problémám is, csak én egy normális lányt nem találok sehol.

Ha adom magam és normálisan közelítek (vagy pl. chaten szépen választékosan, gondosan fogalmazom) mintha megijedne és szinte menekül.

Ha ilyen tök lazán, egy 10-12 éves gyerek (tisztelet a kivételnek) fogalmazókézségével és helyesírásával írok rá (elvileg huszonéves, felnőtt(?) nőkre) akkor sokkal nagyobb eséllyel reagál, de akkor meg persze nem tudok kitűnni semmivel sem a sok ostoba, divatmajom, ösztönlény mai "mainstream" férfitársaim közül és emiatt pattint le.

Tele van előítéletekkel, meg csak a saját önbizalmát turbózza azáltal, hogy hagyja hízelegjen csak a sok "ostoba kan".

A legtöbb lány tényleg csak ennyire tartja magát? Odadobja magát egyik analfabéta alfahím után a másiknak, az jól fölpróbálja 1 alkalommal aztán eldobja mint egy használt zsebkendőt és jöhet a következő..

Szörnyű ami megy. El sem tudom képzelni hogy sikerült "kinevelni"(?) a maiakhoz hasonló fiatalokat és hogy az egész világon ugyanez-e a tendencia.

Lehetne erről napestig sírni, de valószínűleg nem is érdemes..

Jöhet a lepontozás, de ha van egy kis sütnivalód, akkor hamar rájössz, hogy nem írtam hülyeséget.

2012. okt. 24. 21:03
 65/73 A kérdező kommentje:

Nem, tényleg nem hülyeség, amit leírtál.

Én most ezeken a mai "férfiakon" vagyok kibukva, akik elvileg komoly kapcsolatot keresnek, aztán megcsalják a barátnőjüket, vagy csak kihasználják. Meg persze a szép szavak (ha vannak) is csak addig tartanak, míg be kell cserkészni a lányt. Ha végül mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretné, esetleg nem dobja oda magát a csaj az első adandó alkalommal mihelyst az ágyhoz csak hozzáérnek..már el kell lökni.

De most komolyan? Az ilyennek minek kell barátnő? komoly kapcsolat?

Áh inkább hagyjuk..

2012. okt. 24. 21:22
 66/73 anonim ***** válasza:

amit most leírtál kedves kérdező, az a kategória nem is a komoly kapcsolatra hajt..

amúgy mindegyik nemben vannak kivételek, csak sajnos manapság már egyre ritkábbak

2012. okt. 24. 22:42
 67/73 A kérdező kommentje:
igen sajnos:S ezt én is észrevettem
2012. okt. 24. 22:52
 68/73 A kérdező kommentje:

ez a legbosszantóbb benne, hogy akkor miért mondja mégis azt, h komoly kapcsolatot keres?

rejtély..

2012. okt. 24. 23:59
 69/73 anonim ***** válasza:

"miért mondja mégis azt, h komoly kapcsolatot keres?"

Egyszerű.Ha odamegy egy csajhoz és azzal kezdi hogy "szia,szexkapcsolatot keresek,jössz dugni?" akkor elhajtja a p*csába még a legnagyobb r*banc is.Ezért el kell hitetni vele hogy komoly kapcsolatot szeretne a fiú,jól kell színészkedni

Egyébként neked is csak a helyesek kellenek,tehát ne csodálkozz ha csak szemét pasikat fogsz ki

Ez a kifogás hogy "önbizalomhiányos fiú nem kell" marhaság.Attól ő már nem ember?Nem lehet normális?Szerinted miért lett önbizalomhiányos?

Az a helyzet hogy rendes srácokra abszolút nincs igény.A lányoknak nem elvárásuk az hogy az adott srác értelmes legyen,ezért még a legnagyobb taplókkal is összejönnek.Így még az a kevls normális srác is megváltozik rossz irányba,utánna meg lehet sirdogálni hogy nincs rendes srác,hát így tényleg nem lesz ha az előítéleted miatt elhajtodd őket a francba csak azért mert önbizalomhiányosak meg szeretetéhesek.Hű de nagy bűn!Akkor ezek szerint jobb ha az illető tele van önbizalommal,nem tud megszeretni,csak ütni,verni,megcsalni,megalázni,tiszteletlenül bánni veled meg persze legyen helyes stb Neked ilyenek kellenek akkor meg mit csodálkozol?Na ez a rejtély

2012. okt. 25. 11:59
 70/73 A kérdező kommentje:

Nem, tévedsz. Nekem nem ilyenek kellenek. És azt sem mondtam, hogy ha valaki önbizalom hiányos az bűn.

És ez a kettő nem függ össze, hogy akinek van önbizalma az üt, ver stb. és nem tud megszeretni. Attól, hogy valakinek van önbizalma még nem lesz tapló. És az értelmes srácokra igenis lenne igény.

De már rájöttem, hogy ezek a fiúk nem elég bátrak...

2012. okt. 25. 12:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!