Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális, rendes fiúkkal ismerkedni? Hová tűntek?
A szórakozóhelyeken mindig csak ilyen tömegcikkekkel lehet találkozni...és a legtöbbjük értelmi szintje egy 12 évesét sem éri el. Ezek a fiúkkal nem lehet komoly kapcsolatot kezdeni. Hol vannak a normális fiúk?
Vagy már elvesztek? Ők is vasalt hajú, izompólós, szolis "macsókká" váltak?
Itt vagyok,nem is kell keresned:D
Viccen kívül,disco-ban,egyéb ilyen jellegű szórakozóhelyen nem fogsz ilyen srácokat találni,máshol kell a keresést folytatni.
Nekem nem azzal van bajom, hogy valaki játszik...játsszon ha szeret :) néha még én is szoktam :D
De ezek a fiúk (legalábbis akikkel eddig találkoztam és ismerek) számomra olyan elvontak. És nem túl férfiasak, csak punnyadnak a gép előtt..
Azzal nincs bajom, ha valaki a szabadidejében ki szeretne kapcsolódni és játszik mondjuk egy-két órát. De nem az, hogy minden nap! Reggel felkel és már nyomja...utána este valamikor abbahagyja és csodálkozik, hogy hogy eltelt a nap!
Igen, tudom hogy discoban nem lehet ilyeneket találni, de akkor hol?
ja...és nem vagyok Vivi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!