Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet normális, rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális, rendes fiúkkal ismerkedni? Hová tűntek?

Figyelt kérdés

A szórakozóhelyeken mindig csak ilyen tömegcikkekkel lehet találkozni...és a legtöbbjük értelmi szintje egy 12 évesét sem éri el. Ezek a fiúkkal nem lehet komoly kapcsolatot kezdeni. Hol vannak a normális fiúk?

Vagy már elvesztek? Ők is vasalt hajú, izompólós, szolis "macsókká" váltak?

2012. jún. 16. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
Tartalmas kapcsolatot ne keress szórakozóhelyeken. Oda az megy aki ki akar rúgni a hámból, iszik valamit vagy benyom egy kis kokót vagy extasyt aztán ha mázlija van még valami egyéjszakás kaland is összejön neki.
2012. jún. 16. 12:26
 12/73 anonim ***** válasza:
Te vagy az Vivi? :)
2012. jún. 16. 12:28
 13/73 anonim ***** válasza:

Itt vagyok,nem is kell keresned:D

Viccen kívül,disco-ban,egyéb ilyen jellegű szórakozóhelyen nem fogsz ilyen srácokat találni,máshol kell a keresést folytatni.

2012. jún. 16. 12:29
 14/73 A kérdező kommentje:

Nekem nem azzal van bajom, hogy valaki játszik...játsszon ha szeret :) néha még én is szoktam :D

De ezek a fiúk (legalábbis akikkel eddig találkoztam és ismerek) számomra olyan elvontak. És nem túl férfiasak, csak punnyadnak a gép előtt..

Azzal nincs bajom, ha valaki a szabadidejében ki szeretne kapcsolódni és játszik mondjuk egy-két órát. De nem az, hogy minden nap! Reggel felkel és már nyomja...utána este valamikor abbahagyja és csodálkozik, hogy hogy eltelt a nap!

2012. jún. 16. 12:33
 15/73 anonim ***** válasza:
Tényleg? Mit szoktál játszani?
2012. jún. 16. 12:34
 16/73 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy discoban nem lehet ilyeneket találni, de akkor hol?

ja...és nem vagyok Vivi

2012. jún. 16. 12:34
 17/73 anonim ***** válasza:
Hát ugyan hol lennének?Az idejük 30%-ban dolgoznak vagy tanulnak,maradék 60% otthon (pihenés/alvás,hobbi,ház körüli tevékenység,tanulás),kb 10% amikor szétszóródnak közterületen,na ilyenkor kell kimenni az utcára és levadászni a neked tetszőt! :D
2012. jún. 16. 12:36
 18/73 anonim ***** válasza:
Szórakozó helyen tényleg nem lehet találni, vagy csak ritkán. Baráti társaságban nézz körül, hátha ott vannak értelmesebbek. Vagy mivel 18 éves vagy és valószínűleg sulizol vagy még fogsz tovább tanulni, ott is megtörténhet bármi. Vagy akár itt gyk-n is :D
2012. jún. 16. 12:37
 19/73 anonim ***** válasza:
vagy akár a strandokon,úgyis itt a szezon..hátha belebotlasz egybe
2012. jún. 16. 12:38
 20/73 anonim ***** válasza:
Szóval akkor konkrétan milyen fiút keresel?
2012. jún. 16. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!