Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális, rendes fiúkkal ismerkedni? Hová tűntek?
A szórakozóhelyeken mindig csak ilyen tömegcikkekkel lehet találkozni...és a legtöbbjük értelmi szintje egy 12 évesét sem éri el. Ezek a fiúkkal nem lehet komoly kapcsolatot kezdeni. Hol vannak a normális fiúk?
Vagy már elvesztek? Ők is vasalt hajú, izompólós, szolis "macsókká" váltak?
hát akkor mostantól nyitottabb szemmel fogok járni-kelni :)
de az a baj nem vagyok az a kezdeményező típus... ha tetszik kimutatom, de neki kéne lépnie. Szeretem, ha meg akarnak hódítani :)
Inkább el sem megyünk otthonrol csak baráti körben ismerkedünk mert sajnos a lányoknak a normális azt jelenti ,hogy legyen kockás hasa legyen magas nézzen ki jól. Mivel sajnos a normálisak azért normálisak mert nem a pofájukkal csajoznak ezért olyan helyen ismerkedünk ahol kapunk esélyt is.
Tedd a kezed a szívedre és mond azt ,hogy odamennél egy csúnya ,de okos fiúhoz.
A válasz: nem! Akár milyen dumája lehet.
nincs!
A korombeliek között is lehet valaki, aki érettebb gondolkodású. Nem azt mondtam, hogy nálam idősebb fiúkkal szeretnék ismerkedni.
ja, és még egy kérdés.
Miért van az, hogy újabban a fiúk nem szeretnek kezdeményezni. Ha tetszik nekik egy lány, valami csodára várnak. Nem mennek oda hozzá. Azt várják, hogy a lány lépjen? A lánynak kell udvarolni?
Talán félnek a csalódástól...de ha nem próbálják meg nem tudják meg mi lett volna, ha...Aki mer az nyer. Vagy nem, de akkor sem dől össze a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!