Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet normális, rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális, rendes fiúkkal ismerkedni? Hová tűntek?

Figyelt kérdés

A szórakozóhelyeken mindig csak ilyen tömegcikkekkel lehet találkozni...és a legtöbbjük értelmi szintje egy 12 évesét sem éri el. Ezek a fiúkkal nem lehet komoly kapcsolatot kezdeni. Hol vannak a normális fiúk?

Vagy már elvesztek? Ők is vasalt hajú, izompólós, szolis "macsókká" váltak?

2012. jún. 16. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
Hát szórakozóhelyen biztos nem, mint ahogy ezt a tapasztalataid alá is támasztják.
2012. jún. 16. 12:49
 22/73 A kérdező kommentje:

hát akkor mostantól nyitottabb szemmel fogok járni-kelni :)

de az a baj nem vagyok az a kezdeményező típus... ha tetszik kimutatom, de neki kéne lépnie. Szeretem, ha meg akarnak hódítani :)

2012. jún. 16. 13:03
 23/73 anonim ***** válasza:
Apa komplexusod van.
2012. jún. 16. 13:36
 24/73 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen ne is keress komoly kapcsolatot...
2012. jún. 16. 13:58
 25/73 A kérdező kommentje:
nincs apakomplexusom :D
2012. jún. 16. 13:58
 26/73 anonim ***** válasza:

Inkább el sem megyünk otthonrol csak baráti körben ismerkedünk mert sajnos a lányoknak a normális azt jelenti ,hogy legyen kockás hasa legyen magas nézzen ki jól. Mivel sajnos a normálisak azért normálisak mert nem a pofájukkal csajoznak ezért olyan helyen ismerkedünk ahol kapunk esélyt is.

Tedd a kezed a szívedre és mond azt ,hogy odamennél egy csúnya ,de okos fiúhoz.

A válasz: nem! Akár milyen dumája lehet.

2012. jún. 16. 14:09
 27/73 anonim ***** válasza:
De, apakomplexusod van. A korodbelieknél jóval érettebb és függetlenebb párt keresel.
2012. jún. 16. 14:10
 28/73 A kérdező kommentje:

nincs!

A korombeliek között is lehet valaki, aki érettebb gondolkodású. Nem azt mondtam, hogy nálam idősebb fiúkkal szeretnék ismerkedni.

2012. jún. 16. 14:35
 29/73 A kérdező kommentje:

ja, és még egy kérdés.

Miért van az, hogy újabban a fiúk nem szeretnek kezdeményezni. Ha tetszik nekik egy lány, valami csodára várnak. Nem mennek oda hozzá. Azt várják, hogy a lány lépjen? A lánynak kell udvarolni?

Talán félnek a csalódástól...de ha nem próbálják meg nem tudják meg mi lett volna, ha...Aki mer az nyer. Vagy nem, de akkor sem dől össze a világ.

2012. jún. 16. 14:53
 30/73 anonim ***** válasza:
Én nem várom el egy lánytól a kezdeményezést viszont én sem tudok lépni,szóval várom hogy a sors alakítsa jól a dolgokat :P
2012. jún. 16. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!