Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális, rendes fiúkkal ismerkedni? Hová tűntek?
A szórakozóhelyeken mindig csak ilyen tömegcikkekkel lehet találkozni...és a legtöbbjük értelmi szintje egy 12 évesét sem éri el. Ezek a fiúkkal nem lehet komoly kapcsolatot kezdeni. Hol vannak a normális fiúk?
Vagy már elvesztek? Ők is vasalt hajú, izompólós, szolis "macsókká" váltak?
erről van szó
:DD
"Miért van az, hogy újabban a fiúk nem szeretnek kezdeményezni."
Hát nem tudom, de nem is láttam még rólad egy fotót sem, de tetszik a mentalitásod, egyszerűen olyan érzésem van, hogy muszáj megismernem téged személyesen is.
Na de itt jön a bökkenő! Hozzád nem tudok odamenni, lévén a gép előtt ülök. Ezért küldtem neked egy ismerkedésre felkérő levelet, viszont választ (mint általában) nem kaptam. Most akkor mégis mit tegyek, hogy az kezdeményezésnek tűnjön számodra? Érted a problémát? Elvárod h kezdeményezzenek, de ha van valaki aki megteszi (s még ha nem is tetszik mondjuk), akkor miért nem válaszolsz neki legalább annyit, h bocs de nem?!
Jaj, a nők...se velük, se nélkülük..:)
én csak azt akartam mondani, hogy nem fogok itt ismerkedni. nem társkeresés céljából írtam ki a kérdést. Mármint azért, hogy megtudjam, hol lehet ÉLŐBEN. Mert úgy sokkal másabb, mint neten keresztül.
És neked is ezt ajánlanám. :)
De én élőben szerettem volna tovább folytatni, egy szimpla randival, és ha úgy se tetszünk egymásnak, akkor ennyi, de megpróbáltuk...
Na mindegy, nem erőltetem tovább. Ha nem, hát nem...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!