Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik fiút választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiút választanátok?

Figyelt kérdés

1. Eléggé kemény jellemű, vad srác :)

Kissé perverz és szereti az alkoholt, már nem szűz 17 éves lesz. De valahogy ez a vadsága fogott meg :) Meg az laza stílusa. A kinézete olyan jófiús :) Vasárnap fogok találkozni vele.

2. Aranyos, kedves srác :)

A volt barátnőmön keresztül ismertem meg.. Már kb 1 éve.

Multkor véletlen összefutottunk egy koncerten, és nagyon jól elvoltunk :) ő is nagy rocker bár ő ilyan jófiús típus, de nagyon jól néz ki. :)

2012. jún. 16. 11:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Egyértelműen 1.
2012. jún. 18. 08:54
 12/16 anonim ***** válasza:
29%

1. szerintem

mert gondolom te is menő szeretnél lenni...

lehet hogyha a 2.-at választod akkor majd a barátnőid se fognak veled szóba állni....

meg te írtad hogy "A VOLT BARÁTNŐMÖN keresztül ismertem meg"

gondolom már az a volt barátnőd már rég óta nem a barid sem....

és talán ha az 1-est választod akkor ujból barik lesztek:)

2012. jún. 18. 10:11
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem értem miért mondja mindenki az 1est. Úgy látom az hogy valaki antiszociális, erőszakos, perverziókra és alkoholizmusra hajlamos már értéknek számít ebben az értékvesztett rohadt társadalomban. Nem sokat írtál le amúgy egyikről sem, a kettesbél legalább írtál jó tulajdonságot (aranyos, kedves). Ha neked csak a vadság tetszik akkor inkább tarts valami állatot (pitbullt, gorillát).
2012. jún. 18. 15:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem ítélnék, egyik ismertető sem zárja ki a normális, értékelhető személyiségvonásokat. Míg nem egy nőcsábász tahó az első, simán csak szarkasztikus humorú és mértékletes piaivó, rajta sem látok támadható felületet. Nem értem, miért kell egyből az agressziónál kilyukadni egy-két kifejezésből. Jött már be nekem mindkét típusból fiú, semelyikük sem volt beszámíthatatlan.
2012. júl. 20. 05:03
 15/16 anonim ***** válasza:

1.:Menő leszel

2.:Lesz barátnőd de nem leszel menő

17/L

2012. nov. 1. 13:25
 16/16 anonim ***** válasza:

18/L

indenképpen az 1.es...

gondolom nem akarsz se stréber lenni meg egy nagy szar..

Én mindenképpen az 1.est választanám hisz az menő,laza és helyes:D

2013. márc. 2. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!