Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti melyik fiút választanátok? ( többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval az lenne a kérdésem a lányokhoz, hogy ti melyik pasit választanátok: 1. Azt amelyik normális, bújósabb, udvarias. 2. Vagy azt amelyik bunkó, tahó és állandóan csak kefélni akar. ?2011. nov. 20. 10:48
2/9 anonim válasza:
melyik a jóképű? azt választanák.
3/9 anonim válasza:
Kicsit sem irányított kérdés, dehogy =)
Valószínűleg a lány okkal nem téged választott. Lehet, hogy rossz okkal, de okkal. Fogadd el, keress olyat, aki értékel. Ha mellélőttem volna a kis fikciómmal, akkor bocsi, de nekem ez jött le a kérdésből.
5/9 anonim válasza:
Valóban sokat számít a kinézet is, de én sajnos a rosszfiúkra bukom... Magam is egy rossz lány vagyok. :) De komoly kapcsolatra mindenképpen jobb az 1.
6/9 A kérdező kommentje:
Azért köszi a válaszokat, de most nem magamról beszélek, hanem ez csak 1 elméleti kérdés. :D
2011. nov. 20. 11:53
7/9 anonim válasza:
Hülye kérdés. Mindig a másodikat választják, de ezt még maguknak sem vallják be. Ha lenne egy ikerpár, azonos külső tulajdonságokkal, akkor is a bunkó vinné a csajt, mert az első nem elég férfias.
8/9 anonim válasza:
Az elsőt'''''
(Mondhat bárki akármit, egy bunkóval nem lehetne semmit kezdeni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!