Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik fiút választanátok a kettő közül? (lent)
1.Jólelkű,visszafogott,Rendes,Lelkiismeretes,megbecsüli a lányt de nem ad annyit sms-re ,telefonra stb...a kapcsolat terén.Inkább élőbe
Normális ruhák,vékony izmos,szálkás testalkat
Kevés barátja van,nagyon humoros,helyes arc
186cm magas,a szex nem olyan fontos a fiunak ,inkább az érzelmek
2.Szolis,nagymenő,Bulizós,nagy vagány :)helyes arc
Normális ruházat,de inkább ilyen szolis,páwás divat,vastagabb kigyúrtabb testalkat de nem az a szálkás izom hanem az a felporozott.
172-174 cm ,sok barátja van,egy partyarc,de biztos megbecsüli a lányt
Sokat sms-ezik,telefonál a csajnak,és élőbe is talizik
Szexuálisan túlfűtött ,fontos a szex a kapcsolatban
.......................................
Én az első vagyok és szakított velem a barátnőm és összejött egy másodikkal :)
Igazából én is tartom magam annyira helyesnek csak én nem vagyok olyan társas lény és partyarc,inkább az érzelmes vonal...
Nálam már az első tulajdonságnál bukik a 2-es srác. Szolis? Na ne, nőben se szép de férfiban taszító. Egy férfi adjon magára de ne legyen divatmániás.
Ezeknek a tualjdonságoknak ismeretében az elsőre szavaznék, bár nekem más típus az esetem (tehát se az 1. se a 2.).
19/L
3 Hónapot jártunk,az én esetemben a belsőmbe szeretett bele leginkább viszont ennél az új srácnál inkább a külső.
Igazából nagyon cuki csajszi volt ,nagyon szerettem de nagyon naiv és behülyítették az agyát basszus.
Állítása szerint iszonyatosan boldog most de én egyszerűen nem tudom elképzelni.
Egy nagyon jó alakú,szép arcú lányról beszélünk akiért döglenek a srácok...
Mikor szakított velem elmondta,hogy nagyon szeret,számára én vagyok a világ legviccesebb embere és legkedvesebbje is és nem akar elveszíteni,egy hetet sírt végig amiről 100%-osan tudok miattam de akkor miért kellett kidobnia?
Én tönkrementem félig-meddig ,ő most elviekben boldog az új sráccal :(
Szerintetek rájön előbb-utóbb,hogy mit veszített el?
Mert most okés,hogy jól elvan,hisz hirtelen gondolom szerelembe esett vagy én nem is tudom,de minden jónak vége van egyszer...
Őszintén? Nekem egyik se kéne.
2. Az evidens miért nem, veled meg annyi a gondom, hogy vékony vagy és érzelmes. Mármint semmi baj, hogy te érzelmes vagy, csak én magam nem vagyok valami érzelmes lány, úgyhogy nem bírom az ilyen srácokat, mint potenciális partner. Plusz én szeretem ha valaki sportol, mivel én is sportolok. Nem egy kondiszörny kell, hanem egy rendes sportot végző személy. :) Jah és nekem fontos a szex. :D
De ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!