Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti melyik lányt választanátok a kettő közül? (csak kíváncsiságból kérdezem)
Azt a lányt, aki fiatal kora ellenére(20 év) már tapasztalt, mert több barátja volt, és előnyben részesíti, hogy a férfiak a modell alkatáért, szépségéért szeretik?
Vagy azt a lányt, aki kicsit már érettebb (24-26 éves), de ennek ellenére egyetlen kapcsolata volt, tehát nincs nagy tapasztalata, viszont a belsőt, a gondolkodásmódot fontodnak tartja?
Csak normális válaszokat szeretnék...köszönöm :)
24 éves vagyok.
Amúgy én az egyiket sem választanám.
Vannak olyan csajok is, akik kívül ÉS belül is szépek, ráadásul tapasztaltak is.
Amúgy a "modellalkatú" lányok kifejezetten rondák. Ki szereti a csontkollekciókat, deszkákat, kilógó bordákat és a lábukon alig álló gebéket??
Oké köszi a válaszokat...NEM KÉREK TÖBB VÁLASZT!!!!!!!!!!!
Bocsásson meg mindenki, hogy fel mertem tenni ezt a kérdést...unatkoztam, van ilyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!